2821
2789
عنوان

پرستار بیمار

368 بازدید | 11 پست

سلام دوستان به نظرتون پرستار صد در صد وارد به کار بیمار که ۲۴ ساعته وایسه و فقط آخر هفته بره خونه اش از کجا میتونم پیدا کنم پرستار گردشی هست ولی با این وضعیت کرونا دوست ندارم از محیط منزل خارج بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظر من از شرکتای پرستاری نیرو بگیرید و تمام شروطتونو بگید حداقل غیر نیرو یک شرکت شما رو ساپورت میکنه نیروهای شرکت ارکان مهر رایا خیلی خوب بودن اینم شمارشونه ۰۲۱۶۶۰۷۳۷۰۷ و ۰۹۳۵۵۳۴۳۲۶۷

سلام عزیزم 

گلم به هر شرکتی اعتماد نکن چون هر شرکتی مطمئن نیست که عزیز تو دستش بسپاری

من از شرکت طپش با مدیریت جناب آقای گنجی پرستار گرفتم خدا خیرش بده واقعا پیگیریش عالیه خیلی مدیر با کفایتی هست

پیشنهاد میکنم ازشون پرستار بگیرید. 88863529_88864516

ادرس سایت شون رو هم برات میزارم

https://tapeshco.com/

سلام منم مادرم بیماره منم چون شاغل بودم نمی تونم ازش مراقبت کنم با ی موسسه ای آشنا شدم که ی پرستار برای مادرم گرفتم که داروهاشو بده سرموقع میده خیلی ازش راضیم خیالم از این بابت راحته شما هم می تونید ازش استفاده کنید خیالتون راحت باشه.

اسمش موسسه پرستاری تابان 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز