2777
2789
عنوان

خرید لباس نوزاد ( تهران)

168 بازدید | 6 پست

سلام مامان های گل که نوزاد کوچولو دارین میشه منو راهنمایی کنین لطفا

من ایشالا از ماه دیگه میخوام خرید کنم ولی یکسری راهنمایی میخوام ازتون 

اینکه چه سایزی اولش بخرم همون صفر؟ و چون خوندم که لباس زود براش کوچیک میشه اولش چند دست لباس بخرم؟

سوال بعدیم راجب مدل لباس که اون سرهمی ها خوبه یا بادی یا چی من میخوام کاربردی و راحت باشه مثلا کدوم مدل ها خوبه 

و در آخر اینکه تو تهران کجاها برای خرید لباس جنس نخی و متنوع خوبه 

ممنون میشم منو راهنمایی کنین من هیچ ایده ای ندارم و دور و برم هم هیشکی نوزاد نداره 

عزیزم مارک کوکالو عالیه!! سایت هم داره 

سایز صفر دو تا بلوز و شلوار من خریدم. صفراش جوریه که الان که دخترم شش ماهشه هم تنش میکنم گلم.

سرهمی هم برا ببمارستان بخر 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم سرچ میکنم مارکشو حتما،  ممنون ❤️

من تو همین نی نی سایت راجب راهنمای خرید لباس نوزاد خوندم نوشته بود اگر لباس سایزش زیادی براش بزرگ‌باشه نوزاد احساس نا امنی میکنه و ممکنه دچار خفگی بشه! حالا نمیدونم دقیقا چجوری ولی گفتم از مامانای باتجربه بپرسم 

من تو همین نی نی سایت راجب راهنمای خرید لباس نوزاد خوندم نوشته بود اگر لباس سایزش زیادی براش بزرگ‌با ...

عزیزم میدونی هر مارک لباسی سایزاش با لباسا دیکه فرق میکنه. من واسه دخترم هم صفر خریدم هم یک هردو مارک کوکالو!! از همون اول سایز صفراش تنش زدم هنوزم دارمشون و تو خونه تنش میرنم الان نه کیلوعه دخترم اندازشه. 

اره کوچک نباید بخری هم زود کوچک میشه و غیر قابل استفاده هم توش اذیته بچه.

ولی حتما مانتو براش بخری عالیه. چون جلو دکمه داره بچه اصلا اذیت نمیشه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین