2777
2789
عنوان

شما چطور از شوهرتون پول میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 124 پست
وایی شبیه هم هستیم شوهر منم روزمزد هست بعد چک میکنم چقدر اورده خونه اگه آشتی باشیم خودش میده اگه نه ...

اره والا این مردا اگ ولشون کنی هیچی نمیخوان بیارن.مخصوصا شوهر من ک سابقش خرابه با باباش کار میکنه دلش الکی برا باباش میسوزه حتی حقوق خودشو نمیاره اگ من نگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه نوشتم که یه مبلغی خرج خودم میشد،یه کوچولو پس انداز. هراز گاهی میوه جات،یا یکی دوتامرغ و ماک ...

اهاا..

بعضی مرداا اصلا شعور ندارن.. زندگی کردن باهاشون، یه جور بدی کردن زن در قبال خودش هست که عمرشو حیف چنین مرد و زندکی میکنه و همچنین بچه های ایندش...

معلومه دختر قوی و باراده ای هستی. افرین

من نمیخوام راهکار بد بهت بدم اما عزیزم مردی که توی ده سال پیشرفت چشمگیری نداشته وفقط گذران عمرداره ب ...

مرسی عزیزم واقعا هم همین بوده هیچ پیشرفتی نداشته سالهای قبل هم تصمیم ب جدایی داشتم ولی همش با وعده وعید منو هر میکرد و برمیگردوند ولی دوباره همون آش و همون کاسه ..حیف ک دیر فهمیدم ولی خداروشکر ک الانم عقلم سر جاش اومده و میخوام تموم کنم .در خواست دوستی تو قبول کردم میشه برام از بعد طلاقت بگی و اینکه دوسش داشتی و جدا شدی یا نه

خدایا مرسی
مرسی عزیزم  خب شاید خودش میتونه مدیریت کنه شاید فکر میکنه شما ولخرجی میکنی اگه بدونی

اگ ی خانمی حساسیت و بیماری داشته باشه ک لازم باشه لوازم بهداشتی بیشتر استفاده کنه و وضع مالیش بد نیس شاغلم نیس .بگه اون مقدار اضافی ک مربوط ب بهداشتیه بامن.بقیه خرجای معمولی مث خوراک و لباس در حد عرف باشوهره لباس اضافه اگ مصرف داشت لباس زیر اینا ینی بازم با خانمه .حالا مرده دبه کرده تو ولخرجی کلا خرج خوراک پوشاک نمی‌ده .یا قبض هارو .مثلا واس خوراک میگو روزی ی وعده فقط یا سیب زمینی ریز۵کیلو میخره میگ آبپز کن بخوریم یا نون پنیر .بعد فهمیدم خودش بیرون غذای گوشتی میخوره ساندویچی .یبار شانسی فهمیدم.غذارو هم همون ی بشقاب تقسیم می‌کنه ۶۰-۴۰میگ ۶۰٪من ۴۰٪تو .بعد یکسالم فامیلای خودشو دعوت کرده شهر ما خرجارو انداخته گردن مادرم آورده اونجا .یبار دعوای شدید کرده بودیم باز مهمون آورد گفتم ببر سوییت آخه ازاول اجاره و رهن زور کرد مامانم میده .نبرد انقد ادا درآورد زنگ زد مامانم بردشون خونه مامانم بعددوروزم بدون خدافظی رفتن .مامانم ی طبقه مبله خالی داره اخه شما بگین چکارکنم باهاش

منت چرا حقته خب

حقمه ولی اون نمیفهمه دوست داره التماسش کنم خودش نمیریزه 

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
اهاا.. بعضی مرداا اصلا شعور ندارن.. زندگی کردن باهاشون، یه جور بدی کردن زن در قبال خودش ه ...

عزیزم من ۲۰ سالگی با یه عشق ه افسانه ای ازدواج کردم و ۳۲ سالگی جداشدم،انقدرضعیف بودم که فکر میکردن بعده اون ادم میمیرم🥺۲،۳ سال بعده زندگی فهمیدم به درد هم نمیخوریم اما وابستگی،حسادت،حرف فامیل،طعنه دوستام وترس ازخانواده باعث شد12سال عمرم بره.

چندماه بعدطلاقم داغون بودم امایه شب تاصبح نوشتم فکرکردم واسه خودم برنامه ریختم چندجلسه مشاوره رفتم الان به لطف خدا زندگیمودارم،کارمیکنم،ارامشم خیلی خیلی بیشترازقبل شده وخیلی قوی وبااراده شدم.

مشکل فقط مالیه امابهم فشارمیادمیگم کسری پولتو بذاری پای دیالیزه نرفته،شیمی درمانی که خدابهت نداده،ناراحتی روانیه وصدتادارو درمون که نداری واینجوری اروم میشم.

از خدا تواین لحظات عزیز میخوام نگاهشوازهیچ کدوممون برنداده که ارحمن راحمین ه.

عزیزم من ۲۰ سالگی با یه عشق ه افسانه ای ازدواج کردم و ۳۲ سالگی جداشدم،انقدرضعیف بودم که فکر میکردن ب ...

بچه نداشتی؟

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
اون اصلا دوست نداره ک من پیشرفت کنم نمیزاره ک کلاسی جایی برم اینقدر حسوده .فقط دلش میخواد تو خونه با ...

منم اولش ک شوهرم اومد اینجا رفت پیک موتوری کارکرد بمدت .خودم واسش گشتم ازدیوار ی پیکی ک نهارم بده پیداکردم فرستادم آخه هیچی نمی‌خرید ک غذادرست کنم می‌گفت ندارم .مجبور بودم از مامانم بگیرم .بعد ی هفته هرروز نهارمیگرفت میآورد خونه همون ی پرس باید دوتایی میخوریم کلا پنیر فقط تو خونه داشتیم ن گوشت ن برنج .بعد هشتمین روز یادمه 😢سر قورمه سبزی بود غذاهه انقد غرزد ک چرا من غذا بیارم تو بخوری تو وظیفته زنی غذادرست کنی ن من آماده  بیارم من اشتهام کورشد نخوردم گفتم پس گوشت خام و مرغ و برنج بخر درست کنم (انگار دردش اینه من پای گاز واستم)گفت ندارم .راحت بعدم قهرکرد رفت

نه عزیزم خدا به ما عقل داده،وقتی دونفرشرایطشون خوب نیست و بچه داربشن واقعا جنایت کردن و دینه اون طفل ...

خداروشکر که جداشدی و روی پاهای خودت وایسادی 

الان با هم قهریم اگر پول نریزه منم میخوام بگم خب پس منم غذا درست نمیکنم

شما کاری کن ک شرمندت بشه همیشه وگرنه لجولجبازیو ک همه بلدن شما درست کن غذارو اگر همسرت پول نریخت جواب داری بگو من انقدر شعورم میرسه ک نیاز تورو برطرف کنم حتی تو قهر وظیفمو انجام میدم اما تو ندادی پس ناراحت نشو اگه مث خودت رفتارنکردم 

شما کاری کن ک شرمندت بشه همیشه وگرنه لجولجبازیو ک همه بلدن شما درست کن غذارو اگر همسرت پول نریخت جوا ...

عزیزم اینجوری نقطه ضعفتو میفهمه،یه املت یا کوکو درست کن بگو میخواستم برای خونه خرید کنم پول نداشتم