2777
2789

سلام دوستان خواستم یک سوال بپرسم هرکسی تجربشو داره جواب بده ..کسی تاحالا سیر به موهاش زده که کمک کرده باشه به رویش و رشد موهاش؟! میخوام بزنم ولی میترسم نتیجه ی عکس بده ممنوم میشم جواب بدین

من ب ابروهام زدم قبلا خیلی تاثیر داشت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز زدم 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

نه نتیجه عکس نمیده سیر  له کرده خصوصا آبش و آب پیاز واسه مو عالیه .... آب برنج اینا برا مو خیلی خوببه

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
خوبه فقط بوش تا یک ماه توی سرته

بوش مشکل ندارم فقط باعث نشه ریشه موم بسوزه یا موهام بیشتر بریزه بعد من به روغن هم حساس موهام نمیتونم با روغن قاطی کنم به غیر روغن با چی میشه قاطی کرد؟

سال سوم دبیرستان روز اول مدرسه ابرو هامونو چک میکردن هر کی برداشته بود یه هفته اخراجی داشت منم چون روز اول مدرسه بود قشنگ ابرو هامو تمیز کرده بودم ک جلو دوستام تمیز باشم چشمت روز بد نبینه با یه بدبختی از دست ناظم فرار کردم کل روز از کلاس بیرون نیومدم ک منو نبینن رفتم خونه سیر گذاشتم رو ابرو هام تا صبح موند نتیجه شد این ک بخشی از پوستم سوخته بود و یه چنتا چوسه تار ابرو دراورده بودم من ک راضی بودم از سیر 😂😂😂

و تَنَت، وَطَنَم  ❤🌎
اب برنج بزنم به سرم؟! بعد میشه فرقی نداره چه نوع برنجی باشه؟!

برنج ایرانی حتما آب خیلی خوبه ببین اینستاگرام داری؟؟؟

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕