2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقد بی احساسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 102 پست
بازخوبه غر نزده بخدا همینم یه حسنه. من اگه شوهرم سر خوردن غر بزنه که عموما میزنه تمام روانم بهم میری ...

نه هیچ وقت تا حالا خداروشکر برا شکم غر نزده دیگه اونموقع خون جلو چشامو میگرف میکوشتمش

اره واقعن، من معلم ک پارسال بودم هم کار خونه باهام بود هم بیرون امگار ن انگار، بعد خیلی اصرار داشت ک ...

شوهر منم اینجوریه. اصلا اهل کمک نیست اگرم بگم کمک کن اووووف انقدر بهش برمیخوره که نگو. من الان باررداری دوممه و یکم برام مشکل پیش اومده و خودمم پیازداغشو بیشتر کردم الان ظرف میشوره جارو میزنه گاز تمیز میکنه توالت میشوره کارهایی که برا خونه تکونی هم حتی انجام نمیدادو کلی بهش بر میخورد اما الان داره انجام میده. ایشالاشوهر شمام ببینه اذیتی سرعقل بیاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هیچ وقت تا حالا خداروشکر برا شکم غر نزده دیگه اونموقع خون جلو چشامو میگرف میکوشتمش

پس برو خداتو شکر کن. شوهر من هرچی بگم میگه نمیخورم هیچی هم نیارم غر میزنه. سوهان روحه این کارش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

قشنگ این چیزا نود درصدش به تربیت خانوادگی برمیگرده‌..الان مامان نامزدم میگفت واای پسرای من تو خونه هیچکار نمیکنن بعدا برا زناشونم نمیکنن گفتم من ازش کار میکشم بهشم گفتم تا جایی ک من بتونم انجام میدم هرجاش نشد تو کمکم کن بدبخت میگه کمکت میکنم ولی کسی نفهمه کسر شانه واسه مردونگیشون...چرا؟چون مامان خانومش همش گفته پسرای من دست به هیچی نمیزنن نه برا من نه برا زنشون...اینجور جاانداخته براشون...

دقیقا.من به پسرم از اول یاد دادم تو همه کارا مشارک کنه.سفره پهن کردن و مرتب کردن خونه و ... تمیز کرد ...

خیلی هم عالی منم به پسرم به نسبت سنش یه کارهایی سپردم

عزیزم خدا قدرتش رو بهت میده مطمئن باش...خدا به شوهرت سلامتی بده سایشون مستدام و خیر همو ببینید... ن ...

میدونم چی میگی عزیزم

اینکه خانواده ی شوهر خودشونو صاحب بچه آدم میدونن در حالی که هیچ کاری براش انجام نمیدن واقعا زور داره

شوهر منم اینجوریه. اصلا اهل کمک نیست اگرم بگم کمک کن اووووف انقدر بهش برمیخوره که نگو. من الان باررد ...

وای ی بار تو خونه بهم کمک کرد اینقدر غرغر کرد ک اخر ی داد زدم از بس عصبی شدم گفتم نمیخام کمکم کنی فقط برووووووووووو

میدونم چی میگی عزیزم اینکه خانواده ی شوهر خودشونو صاحب بچه آدم میدونن در حالی که هیچ کاری براش انجا ...

خیلییی حالا من فعلا نامزدمااا بهتره بگم تو دوران اشنایی...ولی از هم الان گارد گرفتم😂بخدا تاثیرات نینی سایته

قشنگ این چیزا نود درصدش به تربیت خانوادگی برمیگرده‌..الان مامان نامزدم میگفت واای پسرای من تو خونه ه ...

والا همسرم ی صبحونه خودش میاره میخوره میره سرکار ی بار ک مادرش اومده بود نمیخورد بهش گفتم ای چرا صبحا صبحونه نمیخوری گف اگ مامانم بفهمه خودم صبحونه میارم و میخورم دعوام میکنه میگه زنت چیکارس:/

وای ی بار تو خونه بهم کمک کرد اینقدر غرغر کرد ک اخر ی داد زدم از بس عصبی شدم گفتم نمیخام کمکم کنی فق ...

غر که نگو. شوهر من گیرداده چرا انقدر قاشق سردسته چرا انقدر لیوان کثیفه. منم گفتم بناباشه هی غر بزنی لازم نیست کمک کنی. یا مثلا چرا گاز کثیفه چرا ظرفشویی ال چرا اونجوری چرا غذامونده تو یخچاله. منم گفتم تا حالا کلفتم ماهی یه بار میومد الان مدتیه نیومده!!!!
 همه این کارا رو کی میکرده؟ خودم که الان نمیتونم پس غر نزن

چند سالشه؟خدا حفظش کنه.من میگم بدار یاد بگیره از الان.بزرگ شد زن گرفت عروسمون فحشمون نده😆

خیلی خوب کاری میکنی...مردا در دوصورت کار میکنن...یا تربیت مامانشون باشه...یا خودشون شدییدا زن دوست باشن