2777
2789
عنوان

خواستگارم لجنم طی پنج جلسه گفت می‌خوام اندامتو ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 63860 بازدید | 741 پست
نه گلم کجا میخام ترکش کنم؟ دارم زندگی میکنم بچه هامو بزرگ میکنم ولی منظورم اینه که گفتن یه نظر حلاله ...

من با نظر شما موافقم

ولی 123 رو که میگید یه ایراد حساب نمیشه که لخواد بگه از قبل،،،، هشتاد درصد این مدلی هستن مردا!

قبل ازدواج از کجا میدونسته که زود ارضا شدن یه مشکل هست و بعد ازدواج ممکنه مشکل پیدا کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت از ۱۲۳ چیه؟اگه شوهرتون دوست داری باهاش کنار بیا، بگو با انگشت و میوه های مثل خیار و هویج کارت ...

@niniyar این کاربر مردِ پایین تر لینک میذارم برای اثبات

بعد اومده تو تاپیکی که جنسی نیست همچین پست جنسیِ افتضاحی گذاشته ! به یکی از کاربرا مشاوره داده مثلا لطفا تعلیقش کنید این لجن رو😑😑😑

اینم تاپیکش که گفته مردِ

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17007789/نصف-موهای-ریش-و-سرم-سفید-شده-خجالت-میکشم-برام-خواستگاری

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نه میگم فامیله حرف اینا درست میکنن من با چادر اومدم جلو روش بعد گفت تا کی انقد میخوای پوشیده باشی یک ...

خودتو وارد این بازی نکن

یه ایراد دیگه بگیر جوابشون کن اصلا حرفی از اینکه خواستن لخت شی و اینا نزن

بابا این هولهتروخدا بیخیال داستان بشو !مگه پرونده جنایی میخوای حل کنیرد کن دیوثو برهعلتشم به پدر ماد ...

حالا یه کاری میکنم ولی خوب خودشو رو کرد از این خوشم اومد

خب چجوری من راحت نیستم گفتم بزا سنگامونو وا کنیم همه چی به وقتش

من موافق اینم پر رو هست اما نمیدونستم با چادر دیدت خب اسی با چادر نمیشه فهمید چجوریه تیپ طرف مقابل

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

جدیدا خوده زنها میگن زن هم باید بره سر کار تو این گرونی مرد نمیتونه تامین کنه یعنی تامین مخارج رو دا ...

ب زنان خونه دار ،خود زنها توهین میکنن

ب زنان شاغل توهین میکنن بازم از طرفی زنا

ننه میگه دستمال خونی رو نشونم بدید یا با هم بریم معاینه

پسر زایمان نکنه باید حرف بشنوه بازم از طرف زنهای فامیل

مهریه رو میگن خودفروشی

نفقه میشه پول زور

زن خانه دار مفت خور

زن شاغل میشه پرو

دخترا از سر کول مرد متأهل پولدار بالا میرن تهش میگن زن نبود و الا نگه میداشت شوهرش رو

تا مرد پولدار میشه تن بودن زن میلرزه

دیگه از مردا چه توقع داریم خودمون برای خودمون بسه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

[QUOTE=404161471]آها پس منظورت اینه کمرش شله به زندگیت ادامه بده دور شوهرتون خالی نکن، بگو کارتو اونجوری برات راه بن ...[/QUOTE نه دیگه قیدشو زدم آخه میوه چیه زشته اصلا به نظرم درست نیست. اینو واسه دخترای جوون گفتم بدونن همچینم عیب نیست آدم ظاهر رو هم چک کنه

آقا برو تو پیج حسین مختاری در مورد این موضوع یه هایلایت داره خیلی جالبه نظرات بقیه ارو هم گذاشته و نتیجه گیری کرده واقعا نظرت عوض میشه منم اولش خیلی گارد داشتم رو این موضوع

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

من با نظر شما موافقم ولی 123 رو که میگید یه ایراد حساب نمیشه که لخواد بگه از قبل،،،، هشتاد درصد این ...

درسته اونو با اسپری می شه حل کرد، نمی دونم چرا نود درصد مردای ایران بد ختنه شدن