2777
2789
عنوان

خانما به یه سوالم جواب میدید آیا ؟ به جواب های کوتاه هم قانعم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر میشه من هم سوالم رو اینجا مطرح کنم؟

ممن الان ۴۰ ساله هستم، یه پسر تقریبا دو ساله دارم. به بدبختی خدا این بچه رو به ما داد، سقط های مکرر داشتم و بالاخره معجزه شد و خدا پسرم رو به ما داد ، بارداری وحشتناکی داشتم، تهوع شدید ، کاهش وزن، اصلا نمیتونستم غذا بخورم، از سمت خانواده خودم و همسرم کسی رو نداشتم کمکم کنن، مامانم خودش مریض هست و به زور از پس کارهای خودش بر میاد، خواهر ندارم، خانواده همسرم از من دور هستند . خلاصه برای اینکه بچه ام سقط نشه کل ۹ ماه بارداری رو امپول کلگزان دور نافم میزدم.....الان که پسرم دو سالشه همه میگن یکی دیگه بیار ....خودم هم بدم نمیاد واسه پسرم داداش یا آبجی بیارم، ولی از طرفی چون سنم بالاست و اینکه خاطره خوشی از بارداری قبلی ام ندارم نمیخوام به بچه دوم فکر کنم، شما جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین...

ببخشید طولانی شد . 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
با اجازه استارتر میشه من هم سوالم رو اینجا مطرح کنم؟ ممن الان ۴۰ ساله هستم، یه پسر تقریبا دو سال ...

خواهش میکنم گلم خب زیر نظر دکتر بیار من رفتم دکتر یبار یه خانم ۴۲ و یه خانم ۴۵ بچه های سوم و چهارمشون رو باردار بودن 

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
خواهش میکنم گلم خب زیر نظر دکتر بیار من رفتم دکتر یبار یه خانم ۴۲ و یه خانم ۴۵ بچه های سوم و چهارمشو ...

نمیدونم والا....همه اش میترسم نکنه بچه دومم با مشکل بدنیا بیاد، از بس که سقط کردم میترسم

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
خواهش میکنم گلم خب زیر نظر دکتر بیار من رفتم دکتر یبار یه خانم ۴۲ و یه خانم ۴۵ بچه های سوم و چهارمشو ...

من دلم میخواد وقتی پسرم ۴ سالش شد اقدام کنم تا بدنیا بیاد پسرم ۵ سالش میشه،....ولی اون موقع خودم ۴۲ سالمه😔😔😔😔

من دلم میخواد وقتی پسرم ۴ سالش شد اقدام کنم تا بدنیا بیاد پسرم ۵ سالش میشه،....ولی اون موقع خودم ۴۲ ...

نه دیگه تو الان اقدام کن متسفانه وقتی زیادی  نداری چون خطرناک میشه

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم