2777
2789
عنوان

کسانیکه کرونا گرفتن یا تو‌خونه کرونایی داشتن یه لحظه میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست
دختر منم چند روز قبل حالت كيپ شدن بيني داشت و سرفه بنظرت اونم رد كرده

اره ان شاءالله!بچه ها بدنشون مقاومه

استرس نداشته باش اصلا

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
بخدا منم  همش ماسك ميزنم يه لخظه بدون ماسك نيستم جايي ك ميخوابم الكل اسپري ميكنم شبا با ماس ...

منم دقیقاااا همش ماسک میزدم وبا ماسک هم میخابیدم

در رو برام باز و بسته میکردن 

به هیچی دست نمیزدم 

غذا و اینا برام میذاشتن

اما اصلا اصلا اصلا از اسپری استفاده نمیکردم چون هم حساسیت زا هست هم بدتر باعث سرفه و تنگی نفس میشه...

منم داداشم دیابت داره اما نگرفت ازم 

البته زیاد نمیدیدمشااا

ولی بنظر من بچتون بخاطر اسپری های که زدین اینجوری شده

اگر واقعا اینقدر رعایت میکنید مطمین باشین اصلا نمیگیره🙂❤️

اگر میشد ک شوهرتون کارها و انجام میداد شما دست نمیزدین به چیزی بهتر هم بود❤️

نگران نباش زود زووود خوب میشی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقاااا همش ماسک میزدم وبا ماسک هم میخابیدم در رو برام باز و بسته میکردن  به هیچی دست نم ...

شوهرم سركاره از صبح

زمان خواب من اين اتاق و اون اتاق

اما خوب نوزاد دارم عذا درست ميكنم و اينا

يه ظرف پر مواد شوينده گذاشتم ظرفا رو ميزارم تو اون

با شوهرمم بيشتر از ٢ متر فاصله دارم

انشالله ك نگيره

بعد چند وقت طول كشيد دوران بهبودت

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

والا ما جایی رو تمیز نکردیم گرفتیم رفت دیگه

مثله گذشته زندگی میکنیم چون بدن انتی بادی تولید میکنه دیگه ب این سرعت دوباره نمیگیرید ک ولی ممکنه بخاطر الوده کردن سطوح تا مدت زیادی ناقل باشید

اقا هسدم من نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد زدم همینطوری 
شوهرم سركاره از صبح زمان خواب من اين اتاق و اون اتاق اما خوب نوزاد دارم عذا درست ميكنم و اينا ...

بنظر من که نمیگیره فقط مواظب نینیت باش😍

منم دقیقا اینجوری رعایت میکردم و مواظب مامان بابام زیاد بودم ک نگیرن... خداروشکر نگرفتن

من بعد از 12روز اکی اکی شده بودم 

بویایی چشاییم برگشت خوبه خوب شدم

اما روز 21از قرنطینه اومدم بیرون 

البته مال من خیلی کم بود شدت کرونام 

تب و تنگی نفس و سرفه وگلودرد نداشتم اصلا 

فقط بدن درد وسردرد و بعد از سه روز از دست دادن بویایی چشایی داشتم

همه‌جا یعنی چی؟مثلا رو‌مبل یا تخت و فرش رو چیکار میکنین؟مساله این نیست که ینفر درگیر شده و بقیه رو د ...

زنگ بزن4030گلم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
بنظر من که نمیگیره فقط مواظب نینیت باش😍 منم دقیقا اینجوری رعایت میکردم و مواظب مامان بابام زیاد بو ...

دقيقا عين من

فقط سر درد و بدن درد

و يكمم لرز كردم

ديروزم بوياي و چشايم رفت

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿