2777
2789

بعد از گذروندن دوره بیماری،درصورتیکه تموم اعضای خونه درگیر شده و خوب بشن

لازمه که برای جلوگیری از ابتلای مجدد،خونه رو تمیز کنیم؟

تمیز کردن یه چیزایی مث میز و در ظرف و ... میسره اما مثلا تمیز کردن فرش یا مبل خیلی سخته

از طرفی بعد از بهبودی تا یه مدت آنتی بادی کرونا تو بدن فرد هستش،آیا اون کافی نیست؟

که تو مدتی که ویروس در سطوح خونه هنوز زنده ست،اعضای خونه انتی بادی تو خونشون وجود داره خب

شما تجربه مشابه داشتین؟چیکار کردین؟

هرروزهمه جاضدعفونی بااسپری الکل..... سرویساباوایتکس وآب

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

اره باید تمیز کنین

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرروزهمه جاضدعفونی بااسپری الکل..... سرویساباوایتکس وآب

همه‌جا یعنی چی؟مثلا رو‌مبل یا تخت و فرش رو چیکار میکنین؟مساله این نیست که ینفر درگیر شده و بقیه رو درگیر نکنه

کل اعضای خونه درگیر شدن و کل خونه آلوده هست،پتو تشک فرش هممممه چی

حالا بعد از بهبودی برا اینکه دوباره مبتلا نشیم از ویروسای باقیمونده تو خونه،با چیزایی مث پتو و فرش و ... چیکار کنم

من خودم فعلا درگيرم

نميدونمم كي يا چند روز بعد برو  علايم ناقل ام

نوزاد دارم

گوشام درد گرفته يه ريز ماسك ميزنم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

واسه منم سواله

ولي خب ادم نميدونه كي وريروسش از بدن همه بيرون ميره ك بعد اون ضدعفوني كنه همه جا رو

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
همه‌جا یعنی چی؟مثلا رو‌مبل یا تخت و فرش رو چیکار میکنین؟مساله این نیست که ینفر درگیر شده و بقیه رو د ...

يه اسپري الكل بزرگ

رو كل وسايل مثل فرش و مبل و اينا

چيزاي قابل شستشو هم بشورين

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
واسه منم سواله ولي خب ادم نميدونه كي وريروسش از بدن همه بيرون ميره ك بعد اون ضدعفوني كنه همه جا رو

این یه مسئله ست،اینکه اخه کللللل خونرو نمیشه ریخت بیرون شست که!اونم این سر زمستونی...

واسه منم سواله ولي خب ادم نميدونه كي وريروسش از بدن همه بيرون ميره ك بعد اون ضدعفوني كنه همه جا رو

عززيزم

بنظرت از بروز علايم ناقل ايم ؟

عززيزم بنظرت از بروز علايم ناقل ايم ؟

بدن هر كس ي جوره 

ولي من شوهرم اول گرفت تا علايم شروع شد ماسك زد و مرتب خونه رو ضدعفوني ميكردم

ولي بعد٤رو من علايمم شروع شد و بعدشم دخترم

ولي دخترم خداروشكر خييييلي كم 

ديروز تست دادم منفي بود بعد از١٩روز

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
من انقد رعایت کردم ک هیچکس نگرفت ازم  ولی بعدش لباسامو و تشک و پتومو رو شستم و جایی که می‌نشین ...

بخدا منم 

همش ماسك ميزنم

يه لخظه بدون ماسك نيستم

جايي ك ميخوابم الكل اسپري ميكنم

شبا با ماسك ميخوابم

خدا كنه شوهرم نگيره ازم 

بيماري زمينه اي داره

يه ريز تو خونه همه جا الكل اسپري ميكنم

ولي نوزادم گاهي سرفه ميكنه

بنظرتون درگير شده

اما الحمدالله تب نداره

بدن هر كس ي جوره  ولي من شوهرم اول گرفت تا علايم شروع شد ماسك زد و مرتب خونه رو ضدعفوني ميكردم ...

الحمدالله ك خوبين

دخترت چند سالشه

و علايمش چي بود

الحمدالله ك خوبين دخترت چند سالشه و علايمش چي بود

دخترم دو سالشه

در حد كيپ شدن دماغش و تغيير صداش و خييييييلي كم ابريزش بيني بعد دو روز هم خوب شد در كل اذيت نشد الحمدلله

دخترم دو سالشه در حد كيپ شدن دماغش و تغيير صداش و خييييييلي كم ابريزش بيني بعد دو روز هم خوب شد در ...

دختر منم چند روز قبل حالت كيپ شدن بيني داشت

و سرفه

بنظرت اونم رد كرده