2777
2789

سلام خانوما من الان متوجه شدم پایین جناق سینه و بالای معده یه چیزی اندازه گردو سفت هستش و با فشار درد کمی داره خیلی نگران شدم کسی هست بدونه چیه این 

یه چیزی خوردی سر دلت گیر کرده

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو پیش جراح عمومی تا معاینه کنه

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
نه سر معده م هست

همون معده رو گفتم به اصطلاح میگن سر دل میتونی دراز بکشی به یکی بگو یکم همون جا رو ماساژ بده رو به پایین طرف ناف خوب میشی 

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
اره دقیقا

عزیزم دخترمم این توده رو داره چندتا دکتر بردم گفتن چیزی نیس حتی ی سونوی خوب بردم میخواستم آزاد برام سونو کنه ببینه چیه اما فقط لمسش کردو گفت این چیزی نیستا اما اگه اصرار داری سونو کنم ک گفتم نه اگه شما میگین چیزی نیس ک حله. اما هنوز هروقت لباسشو در میاره میبینم یکمی میترسم

❤️
عزیزم دخترمم این توده رو داره چندتا دکتر بردم گفتن چیزی نیس حتی ی سونوی خوب بردم میخواستم آزاد برام ...

منم دقیقا الان متوجه شدم سفته و درد داره موقع فشار دادن خیلی ترسیدم 

عزیزم دخترمم این توده رو داره چندتا دکتر بردم گفتن چیزی نیس حتی ی سونوی خوب بردم میخواستم آزاد برام ...

برین جراح عمومی ببینه

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::