2777
2789
عنوان

پودر اینوفولیک و بارداری

380 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. من تنبلی تخمدان دارم دکتر برام پودر اینوفولیک و متفورمین و فولیک اسید داده که تازه یه هفته، ده روزه مصرف میکنم. حالا چند روزه حس میکنم تخمدانهام درد میکنن مخصوصا وقتی محکم میخندم یا حرکات آنی انجام میدم. دلیلش چی میتونه باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه نکن توی تنبلی تخمدان عادیه منم خیلی توجه میکردم فکر میکردم حاملم شاد میشدم حالا میدونم همش عادی ...

کی تموم میشه این تنبلی؟؟ دوران مجردی پریودامم منظم بود مشکلی نداشتم بعد ازدواج نمیدونم چیشده اصلا

تموم بشه؟؟ مگه فیلم هندیه 😄 تنبلی نه تموم میشه و نه درمان قطعی داره تموم میشد ک عالی بود

میدونم تموم نمیشه ولی فقط یکم خوب کار کنه تخمدانهام یه بچه بده بهم بعد هر تنبلی میخواد راه بندازه 😏😒 دیگه بعضا اعصابم خورد میشه تخمدانامم فش میدم 😂😂😂

میدونم تموم نمیشه ولی فقط یکم خوب کار کنه تخمدانهام یه بچه بده بهم بعد هر تنبلی میخواد راه بندازه 😏 ...

منم خیلی فحششون دادم ولی اونا پرروتر این حرفان همین امروز ماه 4 امپول زدنم بود کلی بد گفتم بهشون دکتر گفته دوماه دیگه حامله نشم باید عمل کنم

منم خیلی فحششون دادم ولی اونا پرروتر این حرفان همین امروز ماه 4 امپول زدنم بود کلی بد گفتم بهشون دکت ...

من دو سه ماهی بود به به دکتر دیگه میرفتم که اصلا به حرفام اعتنایی نمیکرد و به سوالام پاسخ نمیداد ولی الان عوض کردم دکترمو که حداقل به سوالام جواب میده و روحیه میده بهم ولی دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم 

من دو سه ماهی بود به به دکتر دیگه میرفتم که اصلا به حرفام اعتنایی نمیکرد و به سوالام پاسخ نمیداد ولی ...

بعضی دکترا واقعا ادم نیسن ایقد به فکر پول خودشونن الکی ادمو میکشن مطب ازمایشات بیخودی میکنن من سرم اومد 6 ماه دکتره داروی خوب نمیداد بهم حالا این ک پیشش میرم یه پیرمرده خیلی خوب هم دلداری میده هم جواب سوالامو میده 

بعضی دکترا واقعا ادم نیسن ایقد به فکر پول خودشونن الکی ادمو میکشن مطب ازمایشات بیخودی میکنن من سرم ا ...

اره میدونی به من سه ماه تمام قرص ضد بارداری داد الان این دکتر میگه اصلا تو که میخوای باردار شی نباید قرص ضد بارداری بخوری و اینکه تو این مواقع ادم میخواد علامت سوالی که براش پیش اومده رو از بین ببره و لازمه که دکتر جواب بده که اونیکی فقط و فقط نسخه مینوشت هیچ جوابی هم نمیداد بعدم میگفت خدافظ😠😡

واقعا بعضی دکترا درک ندارن الکی عمر ادم هدر میدن 

راستی من ۳۰ روزه از پریود قبلیم گذشته و هنوز پریود نشدم. مگه نباید این دوا درمان ها تنظیم کنه زمان پریود رو؟؟؟