2777
2789
عنوان

گوشت کوب برقی بهتره یا رنده برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 41 پست

گوشتكوب بيشتر بدرد ميخوره مخصوصا اگه بچه داشته باشي

باهاش گوجه سيب زميني ابپز سوپ و غيره ميشه پوره كرد 

شير موز معجون درست كرد و....

ولي رنده همون رنده دستي كه برقي شده براي سالاد اينا خوبه

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از گوشت کوب چه استفاده ای میکنی عزیزم

برای له کردن همه چی. مثلا اولویه و انواع سوپ و شله زرد و ماست و میوه و سبزی و هرچیزی که فک کنی خوبه مخصوصا له کردن بادمجون برای کشک بادمجان و میرازاقاسمی

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
ممنون از همتون میشه بگید با هر کدوم چیکارا میکنید چیا درست میکنید

گوشت کوب برقی برای درست کردن اولویه یا کوکو برای له کردن بادمجون کبابی یا سرخ شده 

برای گوره کردن سوپ، ماست و.... نی نی دار شدی که تا تقریبا 3سال براش پوره میکنی میوه و سبزی و برنج و گوشت و غذا و.... 

رنده برقی وقتی مهمون داری سالاد سریع درس میکنی 

ترشی میخوای درس کنی سریع برات خرد میکنه 

یا میخوای پیاز داغ درس کنی فریز کنی سریع رنده برقی بزن سرخ کن

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
با گوشت کوب برقی میشه سیب زمینی خام و پیاز خامو ریز ریز کرد عین رنده ریز؟ یا هویجو ؟

اگه خورد کنی اره

با رنده برقی من سیب زمینی خام هم خورد میکنم واسه کتلت.. فقط اگه زیادی خورد بشه اب میندازه..

واسه شیر موز.. اب طالبی   میکنم تو پارچ  احت اب میگیرم.‌ 

رنده برقی ندارم. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

با رنده برقی من سیب زمینی خام هم خورد میکنم واسه کتلت.. فقط اگه زیادی خورد بشه اب میندازه.. واسه شی ...

ببخشید با گوشت کوب برقی منظورم بود. رنده ندارم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

گوشت کوب برقی برای درست کردن اولویه یا کوکو برای له کردن بادمجون کبابی یا سرخ شده  برای گوره ک ...

عزیزم چجوری سالاد و درست میکنی یه دست میشه یا عین رنده میشه

اینکه میگی پیاز و رنده میشه باید تو گوشت کوب برقی کاربرد رنده هم باشه یا همین سه کاره ها؟

برای له کردن همه چی. مثلا اولویه و انواع سوپ و شله زرد و ماست و میوه و سبزی و هرچیزی که فک کنی خوبه ...

سبزی یا مواد الویه که توش آب نیستو چطور له میکنه.مندارم ولی فقط واسه له کردن غذاهای دخترم استفاده کردن

عزیزم سیب زمینی و پیاز خام و میریزی تو خرد کنش اره؟

شیب زمینی و میریزم تو ظرف خود گوشت کوب برقی..ظرفش شبیه لیوان خیلی بلند هستش.. یا اگه نداشتی تو کاسه ..پارچ‌. بعد با گوشت کوب خرد میکنم. فقط سیب زمینی رو سه چار تکه میکنم. پیاز هم همینطور. واسه کتلت خیلی خوبه.. 

شیب زمینی و میریزم تو ظرف خود گوشت کوب برقی..ظرفش شبیه لیوان خیلی بلند هستش.. یا اگه نداشتی تو کاسه ...

ممنون گلم از جوابت یه سوال دیگه قشنگ ریز میشه مثل رنده کلا هرچیو که میخوای ریز کنی با گوشت کوبش میزنی اره ماروش چیه