ممنون گلم از جوابت یه سوال دیگه قشنگ ریز میشه مثل رنده کلا هرچیو که میخوای ریز کنی با گوشت کوبش میزن ...
واسه من تک کارس فقط گوشت کوب.. هر چی بخوام ریز کنم. مثلا سیب زمینی. پیاز. سبزی در حجم کم. گوشت واسه کباب کوبیده میریزم توش ورز بده.. اب طالبی. شیر موز.بادمجون گوجه که پوره کنم.. . خیلی استفاده ها داره. مارکش هم همین اللن رفتم نگاه کردم. انقدر شستمش مارکش رفته. فک کنم کنوود هست. مطمعن نیستم
پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
عزیزم چجوری سالاد و درست میکنی یه دست میشه یا عین رنده میشه اینکه میگی پیاز و رنده میشه باید تو گوش ...
عزیرم من رنده برقی دلمونتی دارم. خودش تیغه های خلال کن و رنده های ریز و درشت داره بله یه دست میشه. با گوشتکوب برقی که نمیتونی پیاز خلال کنی له میشه. پیاز رو با تیغه خلال کن رنده برقی در عرض چند دقیقه راحت خلال کن بریز توی روغن داغ سرخ کن
خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی.
سبزی یا مواد الویه که توش آب نیستو چطور له میکنه.مندارم ولی فقط واسه له کردن غذاهای دخترم استفاده کر ...
قراره مگه آب داشته باشه؟ مال من مارک فلر هست سیب زمینی آب پز رو برای کوکو با تخم مرغ و ادویه کامل له میکته. برای اولویه هم تمام مواد رو میریزم موقع مخلوط کردن با گوشکوب کامل له میشه
خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی.
الان آب نداره چطور همه جاشو له میکنه.میچرخونی و موادو زیر و رو میکنی؟ تو چه ظرفی این کارو انجام میدی ...
عزیرم آخه آب چرا بابد باشه؟ تیغه داره دیگه مثلا روی سیب زمینی میزارم تیغه رو بعد روبه پایین فشار میدم له میشه بعدم مثل گوشتکوب دستی کار رو انجام میدم فرقی نمیکنه هر ظرفی
١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏