2777
2789
عنوان

کیادخملاشون چهره شبیه خودشونن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم شبیه خودمه😍

عزیزززمممم زنده باشه😍😍😍😍💕

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
دتترمن کپی برابر اصله خواهر شوهرمه ،من این دردو به کی بگم؟؟؟؟؟؟ یعنی انگار سایز کوچیک خواهر شوهرم د ...

😅😅😅😅اخی عزیزم

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
من پسر دارم ... کپی خودمه 😍 ینی پدر من میگه ... این بچه ترنم کوچولوی منه  ولی دوس داشتم پسرم ...

منم دوسدارم روزی اگر پسردارشدم شبی باباش باشه

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰
دتترمن کپی برابر اصله خواهر شوهرمه ،من این دردو به کی بگم؟؟؟؟؟؟ یعنی انگار سایز کوچیک خواهر شوهرم د ...

البته دختر بزرگه ی داداشمم شبیه خودمه و دختر دومیش شبیه خواهرم دوتا دخترای داداشم شبیه عمه هاشون هستند بعد زن داداشم فوق العاده ازما خوشگلتره هاولی حیف دختراش به مارفتند 

......
اره فقط دماغوووووو نخودیی هستم متاسفانه

قیافت خیلی به دلم نشست اسی😍سلامت باشی💋

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
فدات شم گلی جون.سلامت باشی😘

نشی که😘😘💖

دوستای مهربونم میشه صلوات و دعا مهمونم کنید خیلی التماس دعا دارم شب جمعس دعا کنیدطلبکارمون دلش برحم ...

ایشالا.. بخیر بگذره عزیزم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍