2777
2789
عنوان

زایمان

465 بازدید | 78 پست

سلام دوستان من باردارم الان39هفته و4روزمه ولی هیچ علائمی ندارم 5روزه کپسول گل مغربیم مصرف میکنم دکترم گفته اگه زودتر دردم نگرفت شنبه برم بیمارستان بستری بشم هیچکس بوده مثل من باشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پياده روي ازپله بالاپايين كردن رابطه داشتن روغن كرچك 

پیاده روی خیلی نداشتم چون آب دور بچم کم شده بود دکتر گفت استراحت کنم از پله هم یه چندباری بالا پایین کردم روغن کرچکم میترسم بخورم☹️

اره بابا من هفته ی ۴۱ رو هم رد کرده بودم😁😁😁😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اره من سه روز از موعدش گذشت دردم شروع نشد رفتم بیمارستان امپول فشار زدن بهم زایمان کردم

من دو هفته گذشته بود   درد نداشتم. واسه من آمپول فشار زدن و کیسه رو پاره کردن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من دو هفته گذشته بود   درد نداشتم. واسه من آممول فشار زدن و کیسه رو پاره کردن

من اخه مادرم سر بچه اخری اینطوری شد وقتش گذشته بود نرفته بود دکتر منتظر درد بوده بعد داداشم مدفوع خورده بود دیگه نموند طفلک

دخترم همه ی زندگیمه