سلام دوستان من باردارم الان39هفته و4روزمه ولی هیچ علائمی ندارم 5روزه کپسول گل مغربیم مصرف میکنم دکترم گفته اگه زودتر دردم نگرفت شنبه برم بیمارستان بستری بشم هیچکس بوده مثل من باشه؟
من اخه مادرم سر بچه اخری اینطوری شد وقتش گذشته بود نرفته بود دکتر منتظر درد بوده بعد داداشم مدفوع خو ...
آره احتمال خوردن مدفوع هم هست .من چون میخواستم برم دولتی زایمان کنم هی میگفتن برو هر وقت درد داشتی بیا.هی هم سونو و نوار قلب میگرفتن. الکیزبهشون گفتم بچه ام دو روزه تکون نمیخوره. دیگه نوبت دادن واسه فرداش
بدون درد رفتم
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم امپول فشار منو ساعت یک ظهر وصل کردن بعد چون به ساعت دوازده شب خورد ومن هنوز نزاییده بودم دیگه کندن فردا صبح دوباره از ساعت شیش وصل کردن تا ساعت دو ظهر که زایمان کردم