2777
2789
عنوان

چه سال بدی بود دلم یلدایی پر از سرو صدا و بگو بخند میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 41 پست
دلم هالووینی شلوغ میخواست خواستم متفاوت باشم

اینم خوب پارسال دوستام هالوین گرفته بودن ولی امسال ههیچ چیز نیست 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محرم هم پارسال خیلی شور داشت امسال هیچی...منکه افسرده بودم افسرده تر شدم... دلم بیرون میخاد دورهمی ...

این یه مورد تو روستای ما بهتر از هر سال بود 

کل خیابونای مساجد رو فرش کرده بودن 

نذری داغ هم رو به راه بود

خدا رو شکر اتفاقی هم نیوفتاد

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اوفف فال حافظ رو نگفتی😞

اره یادم رفت شاهنامه خوانی هم صفای داره اخرشم که سه تار میزنن و تنبک هم دوست دارم

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
محرم هم پارسال خیلی شور داشت امسال هیچی...منکه افسرده بودم افسرده تر شدم... دلم بیرون میخاد دورهمی ...

اره دوست ارم برم بیرون مهمونی مهمون برام بیاد

منم پارسال اولین یلداییم بود چه حال و هوایی داشتیم چقدر خوش گذشت صد حیف

اره واقعا باید یاد بگیرم قدر هر لحظه از زندگی رو بدونیم الکی حال دلمون رو خراب نکنیم

ما هم همینیم اگه بیان هم حتما تست میدن قبلش و کاملا قرنطینه میشن چون همش تو بیمارستان ها هسستن 😥😥 ...

اخی چقدر بد انشاااله کرونا زودی بره و بری ببینیش

اخی گفتی، منم چون سالگرد ازدواجمون شب یلداس تقریبا 6ساله هم خانواده خودم هم مادرشوهرم اینا جمع میشدن خونه ما،حیییییییف 😏

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
نمی‌دونم از اول همین جور بودیم

ما همیشه رسم بوده همه باشن و همیشه تو خونه بزرگنترهای فامیل گرفته میشه این مراسم ها چون خونشون هم بزرگتر هست هم بزرگ هستن 

همیشه با شوهرم میگیم خدا رو شکر فامیل هستیم یعنی یه جنگ میکردیم هر سال سر اینکه بریم کجا شب یلدا

خوب خدا را شکر انشالله همیشه جمعتون جمع باشه به خوشی

مرسی امسال که نیست همه زانوی غم بغل گرفتن

اخی گفتی، منم چون سالگرد ازدواجمون شب یلداس تقریبا 6ساله هم خانواده خودم هم مادرشوهرم اینا جمع میشدن ...

واقعا حیف چه سال بدی بود دلم بد گرفته