2777
2789
عنوان

چه سال بدی بود دلم یلدایی پر از سرو صدا و بگو بخند میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم خوشبحالت که همچین خانواده ای داری

مرسی 

جرا همه خانواده ها خوبی بدی دارن

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
قدر ندونستیم 😔

واقعا من که اصلا حوصله خودمم دیگه ندارم

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
ما هم جم میشدیم ولی الانم که نمیشیم مهم نیس برام

انشاله سال دیگه جم بشید دور هم

وای عیدو بگو اون شور و شوقش دید و بازدیدش بوی خوش اسفند ماه  هعیییی خدا    

هی خدا

بالاخره ادم با خانوادش که میتونه جمع بشه.

ما 9 ماه همدیگرو ندیدم شاید کل ساعتی که همو دیدیم 2 ساعت باشه تو این 9 ماه

خانواده ماهم هر سال تمام مراسم خونه مادر بزرگم جمع میشدن  کلی بچه بازی میکردن  و حال همه ...

خدا رحمت کنه مادر بزرگت رو امسال برا همه سخت مخصوصا کسایی که عزیز رو از دست دادن

دلم هالووینی شلوغ میخواست

خواستم متفاوت باشم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

اوفف فال حافظ رو نگفتی😞

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من که هیچ وقت یاد ندارم شب یلدا دور هم جمع شده باشیم همیشه از همه چیز دور بودیم نه مسافرتی نه دور هم ...

چرا ما هرز سال اقوام جم میشن دور هم شاید 250 نفر در حالتی که بعضیا نیان باشیم بهترین شب هست بزن و بکوب برقص

ما 9 ماه همدیگرو ندیدم شاید کل ساعتی که همو دیدیم 2 ساعت باشه تو این 9 ماه

ما هم همینیم اگه بیان هم حتما تست میدن قبلش و کاملا قرنطینه میشن چون همش تو بیمارستان ها هسستن 😥😥 دلم برای برادرزادم تنگ شده 

اخری که تازه دنیا هم اومده اصلا ندیدمش 😭😭😭😭 داره میشه یک سالش دیگه 😭😭😭 چقدر ذوقش داشتم ، کلی براش همه چی خریده بودم ، هیچ کدوم تو تنش ندیدم 😭 همشم تقصر این جناب کروناس 😡😡😡هووف