2777
2789
عنوان

بیایید ببینید چرا اینطوری شده+عکس

232 بازدید | 34 پست

یکی از قل هام کمرش ب شدت قرمز شده و پاشیده رو شکمش هم همینطور و همش خودش رو میندازه عقب انگار ک بخاره بعده حموم یهو ظاهر شددوهفته پیش هم اینطور بود یعنی اولش تب کرد بعد پاشید ک دکتر بردم گف سرخک آلمانی ولی ایندفعه تب نکرد قرمزه و بیقراری میکنه مگه یبار سرخک نمیگیرن؟پس این چیه

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

یه چی خوردی توشیرت بهش حساسیت داشت من مطمعنم چون دوقلوهام همیطور شدن بردمشون دکتر خوب شدن ببر دکتر سریع خوب میشه جوشونده یاچیزی نخوردی 

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چی خوردی توشیرت بهش حساسیت داشت من مطمعنم چون دوقلوهام همیطور شدن بردمشون دکتر خوب شدن ببر ...

ن بابا چیزه خاصی نخوردم

شاید اگزما داره ببر دکتر تشخیص میده

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
ن بابا چیزه خاصی نخوردم

نباید ک حتما چیزه خاصی باشه عزیزم اون بچه حساسیت داره باید ببریش دکتر 

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
آخ عزیززززم  چرا نمی بریش  دکتر  

تازع یهو پیداش شد 

دوهفته پیش همینطور شد دکتر گف سرخک آلمانی حتی دارو نداد گف خوب میشه