2789
عنوان

کسی ک بهتون آسیب بزنه نفرینش گناه

80 بازدید | 18 پست

من یه زن عمو دارم هرچی بگی سرمون آورد تهمت فحشای جادو و طلسم آخرش هم بخاطر همین کارش مجبور شدیم مهاجرت کنیم ولی مستاجری وحشتناک از جهتی خونه روستا هم ارزشی نداره ک بخواهیم بفروشیم و خونه عموم ب خونه ما چسبیده البته خونه دیگه شون اهواز وضع مالی شون توپ ولی ما خیلی مشکل مالی داریم حتی برادرام بیمارن ولی امروز ک صاحب خونه گفت باید چن برابر کرایه خونه بدین کلی گریه کردم و زن عموم نفرین میکنم ک مارو آواره کرد حتی نماز جعفر طیار خوندم و نفرینش کردم ایا گناه کردم آخه تنها با مرگ اون میتونیم برگردیم

ن خوب کاری کردی

ایشالا هرکاری کرده سر خودش ییاد

چون همین کارا رو خالمم با من کرد

خدا به حق فاطمه زهرا

دوتاشونو از. رو زمین با بی آبرویی و مصیبت برداره

من ک فقط اینطوری آروم میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن خوب کاری کردی ایشالا هرکاری کرده سر خودش ییاد چون همین کارا رو خالمم با من کرد خدا به حق فاطمه زهر ...

اگه بدونی چیا ک سرمون نیاورد خب چرا نفرینش بایدگناه باشه

ن خوب کاری کردی ایشالا هرکاری کرده سر خودش ییاد چون همین کارا رو خالمم با من کرد خدا به حق فاطمه زهر ...

حتی تو طلاقم هم نقش داشتن اینقدر بلا سرمون آورد اخر آواره شدیم ن پول کرایه خونه داریم ن میتونیم برگردیم

والا از قدیم به ما گفتن کسی رو نفرین نکنید به خودتون بر می گرده نمی دونم

حالا نمیشد مقاومت کنید خونه ی خودتون بوده دیگه مثل غریبه قطع رابطه و زندگی می کردین ربطی به اون خانم نداشته

والا از قدیم به ما گفتن کسی رو نفرین نکنید به خودتون بر می گرده نمی دونم حالا نمیشد مقاومت کنید خونه ...

عزیز من هزاربار باهاش قهر کردیم هزاربار بزور آشتی میکرد بعدش تو محیط روستا کسی پشت سرت تهمت بزنه دیگه تموم حتی یک بار اینقدر پشت سرم تهمت زد ک قرص خوردم ب قصد خودکشی

این جور آدما آدم نیستن شیطانن خدا کمکتون کنه وضعیتتون عالی بشه الهی آمین

خدا میدونه چقدر از بچگی از دست این زن فوش خوردیم تا الان ک ۳۸سالمه ب مادرم گفتم اگه برگشتیم بازم حرفی زدم این دفعه با چاقو میکشمش

اوه من درکت می کنم جاری من انقدر اذیتمون کرده که به شوهرم میگم بیا از اینجا بریم از خونه خودم بدم اومده اونا پایینن ما بالا ، کاری نیست که نکنه خدا لعنتش کنه اما همسرم نمیاد و من تو این خونه آرامش ندارم نمی دونم خدا چرا این آدما رو آفرید اینا شیطونم درس می دن