2777
2789

من دفع پروتئینم حدود ۸۰۰.میخوام باردار شم اما استرس دارم چون یه دکتر بهم اجازه داده ویکی نه. 

اسی یه سوال دارم 

دفع پروتیین با ورم پا ارتباط داره ؟؟؟

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو بارداری دفع پروتئین گرفتم ‌ سریع ختم بارداری شدم شما ک از اول میخوای با دفع شروع کنی ب نظرم خ ...

درمان شدنی نیست فقط با دارو کنترل میشه که به خاطر اقدام به بارداری دکتر داروهامو قطع کرد

من تو بارداری داشتم و به سختی بچه را حفظ کردم 

الان بعد یه سال از زایمانم هنوز تریس هست

خیلی مراقب باش اول درمان کن بعد باردار شو خدایی نکرده به کلیه اسیب میرسه و پشیمونیش یه عمره

درمان شدنی نیست فقط با دارو کنترل میشه که به خاطر اقدام به بارداری دکتر داروهامو قطع کرد

من ۸ ساله که این مشکل رو دارم و خوب نشده و الان داره پیشرفت میکنه میترسم بعدا دیگه اصلا نتونم باردار بشم واسه همین اقدام کردم

من ۸ ساله که این مشکل رو دارم و خوب نشده و الان داره پیشرفت میکنه میترسم بعدا دیگه اصلا نتونم باردار ...

یه سری داروها برای کسایکه که سابقه دارن مثل آسپرین وآنوکساپارین وهپارین استفاده میشه

بااینهام کنترل نمیشه؟

خواهرم سابقه داره،ازاول بارداری بهش آسپرین دادن

یه سری داروها برای کسایکه که سابقه دارن مثل آسپرین وآنوکساپارین وهپارین استفاده میشه بااینهام کنترل ...

آره اینارو وقتی باردار بشی بهت میدن.خواهر شما قبل از بارداری هم داشت .واینکه میزانش چقدر بود.بچش سالم بود با وزن نرمال؟

نه !همینم خیلی عجیب بود به دلیل اینکه بچه ام رشدنمیکردسزارین شدم وگفتن علتش همین دفع پروتیین درباردا ...

اخه میزانش اصلا زیاد نبوده دکتر به من گفت اگه دفع پروتئینت ۳۰۰ بود بارداری طبیعی داشتی 

آره اینارو وقتی باردار بشی بهت میدن.خواهر شما قبل از بارداری هم داشت .واینکه میزانش چقدر بود.بچش سال ...

اره مجازه مهمواینکه کنترل بشه وبالانره

بالابره دیگه پایین نمیاد

خودم هم به علت استراحت مطلق بودنم بهم آنوکساپارین دادن ومصرف میکردم ازماه چهار ،بهم گفتن بارداری بعدی دوزبالاترمیدن وعلت اینکه فشارهم بالانبودهمین بودیادم رفت بگم

ولی خواهرم ازوقتی فهمید بارداره آسپرین دادن ،قبلش یه باردیگه زایمان کرده بود ودرهفته ۴۰ بچه اش دوکیلو به دنیااومد وخودشم چندروزبستری بود  ،برای دخترش ،دیگه مشکلی نداشت وبچه باوزن ۳کیلوبه دنیااومد ،روزی یه دونه آسپرین مصرف میکرد

شماهم اگرشهرستان هستی به بهترین دکترهای کلنیک های ناباروری تهران برو بهترنظرمیدن واگه تهرانی که راحتتره

تحت نظرهم دکترزنان وهم دکترخودت بایدهمزمان باشی 

انشالله بتونی بارداری راحتی روتجربه بکنید