یهنیلوفرابی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 159 عنوان لطفا هر کسی سگ آپارتمانی داره بیاد 75 بازدید | 4 پست سلام خانما من خیلی وقته دنبال یه سگ کوچولوی اپارتمانی که بخواد واگذار بشه میگردم. شما سگ آپارتمانی برای واگذاری دارید؟ لطفا اگه دارید من میتونم ازش خیلی خوب نگهداری کنم 1399/08/15 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22754 تو اینستا یه پیج هست به اسم vagozari heyvanat اونجا پر از این زبون بسته هاست که میخوان واگذارشون کنن تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
یهنیلوفرابی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 159 تو اینستا یه پیج هست به اسم vagozari heyvanat اونجا پر از این زبون بسته هاست که میخوان واگذارشون کنن اونا خیلی بزرگن. من یه نی نی میخوام😍
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22754 اونا خیلی بزرگن. من یه نی نی میخوام😍 نی نی هم دارن .بگرد ببین و درخواست بده تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
setiava عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 2175 اگه منظورت از اون نژاد کوچیکاست فکر کنم سخت پیدا بشه چون به شدت گرونه ماه پیش یکی اطرافم خرید دوازده میلیون تازه گفت ارزونترینش بود