2777
2789

دستگاه خوب برو اینا که تخفیفو اف میزنن چرنده کسی این دوره دلش به حال کسی نسوخته 😅من رفتم موهام کمتر شده ولی برمیگرده جلسه ای ششصد هم میدادم دیگه بودجم نمیرسه ی جا میخوام برم ۲۵۰ درسته ارزونه و دوباره برمیگرده ولی اپی هم برم حدودا ۱۵۰ میشه .چون تو شهر ما دستگاه خوب نیس .

موهات مشکیو ضخیمه برو اونجاهایی که کرکیه نزن اصلا که فایده نداره ضخیم ترم میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر هزینه کردین و چند وقت پیش؟؟

البته من آفر کریسمس رو گرفته بودم وگرنه حدود سی میلیون اینا می‌شد خودشم فقط زیربغل وبیکینی. کل بدن خیلی گرونتر هست. خوبه که کل بدن رو نگرفتم وگرنه واقعا اونهمه پولمو دور میریختم

دستگاه خوب اسمش چیه؟؟

ببین الکساندرایت و کندلا خوبن اینم بگم نه اینکه هر جا اینا رو دیدی خوبه دستگاه ارزونش هس گرونشم هس از این نوع در کل ی جا برو که قبل از تو ی اشنایی کسی رفته باشه نتیجه گرفته باشه 

ببخشیدکدوم شهر لیزر کردین؟

لندن. البته اشتباهم این بود رفتم کلینیک ایرانی. اپراتورش افتضاح بود. باید میرفتم کلینیک انگلیسی لاقل کار درست باشن. البته بدنها هم فرق داره 

یعنی هیچی از موها کمتر نشد؟

خیلی جزیی کم که اونم اصلا به حساب نمیاد فقط یکم موها نازک تر ونرم تر درمیان الان وگرنه پرپشتیشون مثل قبله. در. طی جلسات لیزر رفته بودن اما لیزر که تموم شد دوماه بعد برگشتن.اینم بگم بخاطر بی دقتی اپراتور به جاهایی که موهای کرکی داشت لیزر گرفت که موهای اونجا سیاه وکلفت درمیان الان (وای خدای من)