2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همه مشکلات دارن ولی بعضیا با وجود مشکلات دلشون خوشه آرامش دارن

نمیدونم والا

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
خوب چطور ؟ ب ما هم بگو؟ در ضمن خدا شوهرتو واست نگه داره که اینطور خوبه

چون از دید همسرم ب زندگی نگاه میکنم وقدر اون چیزای رو ک دارمو میدونم و حسرت نداشته هارو نمیخورم و سعی برا ی بدست اوردنشون میکنم. همسرم صبوری بهم یاد داد ک الان باعث شد قوی باشم دربرابر تمام مشکلات. 

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
چون از دید همسرم ب زندگی نگاه میکنم وقدر اون چیزای رو ک دارمو میدونم و حسرت نداشته هارو نمیخورم و سع ...

تو حرف آسونه ولی پیاده کردنش سخته

شما تونستی پیاده کنی

ولی اکثرا نمیتونن

چ خوب چطور؟ منم خداروشکر راضیم ولی مامانم انگار افسردست نمیدونم چی کنم روال زندگیش تغییر کنه

با تصمیمات درست البته همسرم چون من شدیدا ادم احساساتی هستم و کنار اون قوی شدم.الان ک زندگی سخت شده ولی ادم نباید سخت ترش کنه یه چیزی ک خیلی تو همسرم پررنگه نگاه مثبتشه ب همه موضوعات با وجودتمام مشکلات

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
تو حرف آسونه ولی پیاده کردنش سخته شما تونستی پیاده کنی ولی اکثرا نمیتونن

همسر من ضاطع نخاعی هستن و نگاهشون ب زندگی کاملا متفاوت. چون سخت ترازاینام کشیده بلده چطور رودررو شه با مشکلات

همسر من ضاطع نخاعی هستن و نگاهشون ب زندگی کاملا متفاوت. چون سخت ترازاینام کشیده بلده چطور رودررو شه ...

ضایع نخاعی