2777
2789
نمیذارن  که قشنگ زندگی کنیم حتی به روی خوش آدم وسرزندگیه ادم به چشم بد نگاه میکنن وتهمتوقضاوت.. ...

هنر اینه که با وجود همه اینا بازم بتونی قشنگ زندگی کنی

منم ازین هنرا ندارم خواهر جان

همسر من ضاطع نخاعی هستن و نگاهشون ب زندگی کاملا متفاوت. چون سخت ترازاینام کشیده بلده چطور رودررو شه ...

پس همون هست که قدر داشته هاش رو میدونه

نه مثل ما که خیلی نعمتا برامون طبیعی شده و انگار عادی شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با تصمیمات درست البته همسرم چون من شدیدا ادم احساساتی هستم و کنار اون قوی شدم.الان ک زندگی سخت شده و ...

این نگاه مثبت خیلیییی تاثیر گذاره..عشقتون پایدار عزیزم

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
پس همون هست که قدر داشته هاش رو میدونه نه مثل ما که خیلی نعمتا برامون طبیعی شده و انگار عادی شده

دقیقا و شدیدا ادم موفقیه حتی تواین شرایط اقتصادی اینم تمام از اعتماد بنفس بجاشه 

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
هنر اینه که با وجود همه اینا بازم بتونی قشنگ زندگی کنی منم ازین هنرا ندارم خواهر جان

نه به هنرش نیست وقتی اینهمه تلاش میکنی حال خودتواطرافیانت خوب باشه شاد باشیم ولی توروت بهت بدترین تهمتارومیزنن که شبیه جاریت قیافه نمیگیری وشعارمومن بودن نمیدی.الان دیگه بعد چندسال انقد روحیم خرابه که دلم نمیخواد هیجکسوببینم مردم ظاهر بین واحمق خیلی راحت دل میشکنن قضاوت میکنن