2777
2789

سلام من يه گردنبند پيدا كردم توي اتاقم كه داخلش يه پودر سبز رنگي هست

كسي ميدونه چيه؟نميدونم براي چي هستش اين گردنبند

اون پودر سبزا هم يه بويي ميده و اونم نميدونم چيه داخل پلاستيكه كردنش توي گردنبند

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مهمون کسی بوده ک اومده خونتون حتما افتاده

نه خيلي بچه بودم يه سيدي تو حرم امام رضا بهم داد فكر كنم ٨ سالگي ولي نميدونم چيه الان توي اتاقم پيداش كردم يادم اومد

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
یعنی کسی اونو‌گذاشته اونجا.تازگیا کی امده خونتون

نه مال خودمه كسي وقتي ٨ سالم بود داده ولي نميدونم چيه هميشه جمع بوده داشتم اسباب كشي ميكردم پيداش كردم

دعا هم توشه یا فقط پودره

در نيوردم ولي فقط پودر سبز توش ديدم ولي باز نكردم ببينم چي ديگه توشه

خداروشکر. برات اگ خوبه ک نگه اش دار

خب نميدونم چيه ميخوام بدونم چيه اصلا اين