سلام بچه لطفا کمکم کنید من پیاز درمانی رو شروع کردم دقیق دقیق پنج دقیقه جوشوندم اما پیاز ها سفت بودند هنوز ابش رو بخورم کافیه؟؟پیاز هارو بندازم دور؟؟واقعا خسته ام و افسرده با تمام امیدم دارم انجام میدم شاید جواب بگیرم لطفاااااا کمکم کنید....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جواب میگیری حتما ولی زیاده روی نکن پرولاکتین خونت میره بالا عسلم بزن ک بتونی بخوری بزار بیشتر بجوشه پیازارم ب صورتت اگه میتونی برا جوشات من بخاطر بوش نمیتونم بزنم
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
توروخدا راست میگی؟؟؟؟؟دیگ ناااااا امیدم امروز از ۱بح گریه کردم فقققط..... اخه طعم بد و خاصی نداشت ا ...
فدات از روز ۵ پری بخور تا ۲۰ روز زیاد نخوریا پرولاکتینت بره بالا خودش دردسره
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
۲۴سالمه و سه ساله اقدامم اول ازدواج حامله شدم همون ماه اول اما سقط شد منم خیالم راحت شد ک زود حامله میشم و جلوگیری کردم حالام سه ساله ک اقدامم و خبری نیست بخدا دلم خونه دکتر رفتم سه تا فولی خوب با دارو البته داشتم اما منفی شد اون ماه هم😞