2777
2789

میخوان بگن از ما بهترون نیس؟

دلتون بسوزه؟

شااایدم....

نمیدونم ولی اینکارا درست نیس خیلیا اینجا هستن خونه هاشون کوچیکن یا ببخشید درب و داغونن بلاخره خونه مستاجری بعضی موقعها پیش میاد

اینا گناه ندارن؟ بحث حسادتش نیس بحث اینه طرف شاید دلش خواست شاید آه بکشه بلاخره خانما همشون ی رگ حسادت دارن اومدیم طرف با همسرش بخاطر حقوق کم کارگری و خونه نخریدن دعوا کرد.یا از خونه خودش بدش بیاد انگیزشو از دست بده

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي ينفر عكس خونشو ميذاره كه ظاهرش معموليه نظر ميديم چرا كسايي كه خونشون خوبه نذارن؟

مثل اين ميمونه بگيم بياين فقط از بدبختياتون بگين خوشي هاتونو نگين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تو ازینایی هستی که میگن فلان چیزو نگید شاید یکی نداشته باشه

خب راس میگه چه لزومی داره بیاد عکس خونه شو اینجا به نمایش بذاره؟ مثلا من خودم اینجا دیدم یه خانومی اومده بود در جواب یه خانومی که از گرونیا و حقوق کم همسدش ناله میکرد نوشته بود ما درآمد ماهیاگه مون ۶۰ تومنه بسوزین😐

وقتي ينفر عكس خونشو ميذاره كه ظاهرش معموليه نظر ميديم چرا كسايي كه خونشون خوبه نذارن؟ مثل اين ميمون ...

خب همینایی ک خونه هاشون معمولیه با دیدن این خونه ها از همون خونه خودشون بدشون میاد

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤