2777
2789
عنوان

مشاوره قبل ازدواج مهمه؟

86 بازدید | 10 پست

سلام. 

من برای ازدواجم 5 سال پیش بود مشاوره نرفتم 

شما که رفتید چقدر تاثیر داشت رو شناختتون؟ و اینکه باعث شد حتی اطرافیان همسرتون و بشناسید؟ 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

خیلی مهمه.

مخصوصا برای موضوع جنسی.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دوران دوستي ميرفتيم تا سه چهار ماه پيش بدون اينكه مشكلي داشته باشيم ولي خب اره تاثير داشت 

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
همش چرتوپرته کسی ذاتش کثیف باشه دیر یازود خودشونشون میده صدتامشاورم نمیتونن تعغیرش بدن

بیشتر اخلاق طرفین و میگم. اینکه تغییر نمیکنن صد در صد 

اگه یکی از طرفین آدمی باشه که از پدر یا مادرش ترس داره و جرئت نداره کار باب میل خودش بکنه رو اخلاق اون آدم کار میکنن یا به طرفش میگن تو باید بدونی   این جور آدمیه و باهاش بسازی

ما رفتیم یه آزمون خیلی خوب دادیم خیلی بدردم خورد 

تمام مشکلات طرف مقابلو میگه و نیزان سلامت روانمون رو مشخص کرد و گفت چقدر باهم مطابقت داریم

خواستی بگو شماره خانم دکترو بهت بدم

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍