شنبه عمل کردم دوسه روز اول راحت با دهن بسته نفس میکشیدم میخوابیدم ولی الان دو روزه کیپ میشه نمیتونم راحت با بینی نفس بکشم. جای بخیه ها هم سوزش داره تو بینیم میسوزه چکار کنم 🤕🤕اصلا تحمل ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا داشتم.تا قبل اینکه بیام کلینیک داشتم.وارد شدم استرسم خیلی کم شد باخودم گفتم من دردای بیشترازینو تحمل کردم😅این که چیزی نیس بخودم دلداری میدادم.تو بیهوشی که رفتم دیگه کادر بیهوشی باهام شوخیدن اون حس بدم رفت.ولی بیهوشیش خیلی خوب بود اصلا استرس نداره باور کن
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
مرسی خانمی از پاسخگویی و راهنماییات😍ایشاالله زیباتر از همیشه بشه چهرت💜
قربونت برم من همچنین.اسممم یادت بمونه.سوال داشتی تکم کن تاجایی که بتونم راهنماییت میکنم و تجربه هامو بهت میگم اگه خواستی
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖