2777
2789
عنوان

کسانی ک عمل بینی انجام دادن لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 72 پست
ببخشید اینقدر میپرسیم ناراضیاش از چیش راضی نیستن؟ راضیاش خیلی خوبه؟

ناراضیا ازین ک خیلی فانتزی درآورده براشون 

یا اینکه پوست بینیشون خیلی براق شده بعد عمل 

راضیا هم فرم دلخواهشون بوده

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من از بیهوشیم بگم.سرم رو که وصل کردن ۲دقیقه بعدش بیهوش شدم.باهات یکم حرف میزنن سوال میپرسن استر ...

شما قبل اینکه بیهوشت کنن استرس نداشتی؟

شما قبل اینکه بیهوشت کنن استرس نداشتی؟

چرا داشتم.تا قبل اینکه بیام کلینیک داشتم.وارد شدم استرسم خیلی کم شد باخودم گفتم من دردای بیشترازینو تحمل کردم😅این که چیزی نیس بخودم دلداری میدادم.تو بیهوشی که رفتم دیگه کادر بیهوشی باهام شوخیدن اون حس بدم رفت.ولی بیهوشیش خیلی خوب بود اصلا استرس نداره باور کن

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
چرا داشتم.تا قبل اینکه بیام کلینیک داشتم.وارد شدم استرسم خیلی کم شد باخودم گفتم من دردای بیشترازینو ...

مرسی خانمی از پاسخگویی و راهنماییات😍ایشاالله زیباتر از همیشه بشه چهرت💜

مرسی خانمی از پاسخگویی و راهنماییات😍ایشاالله زیباتر از همیشه بشه چهرت💜

قربونت برم من همچنین.اسممم یادت بمونه.سوال داشتی تکم کن تاجایی که بتونم راهنماییت میکنم و تجربه هامو بهت میگم اگه خواستی

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
ناراضیا ازین ک خیلی فانتزی درآورده براشون  یا اینکه پوست بینیشون خیلی براق شده بعد عمل  ...

خودشون گفته بودن فانتزی میخوان در این حد؟ منم شنیده بودم خیلی سربالا میکنه میخواستم خودم بگم اصلا نبره بالا 

نمیخوام ناراحتتون کنم ولی دکتر بشدت خرابکاریه 

تا اونجایی ک دیدم و شنیدم خرابکاری خیلییی کم داره 

خیلی دیر نوبت میده من خودم ۶ ماه تو نوبت بودم . ناراضی زیاد داشت ک سرش انقد شلوغ نبود

قربونت برم من همچنین.اسممم یادت بمونه.سوال داشتی تکم کن تاجایی که بتونم راهنماییت میکنم و تجربه هامو ...

بهت درخواست میدم مهربون

خودشون گفته بودن فانتزی میخوان در این حد؟ منم شنیده بودم خیلی سربالا میکنه میخواستم خودم بگم اصلا نب ...

ن دیگ خودشون اینو نمیخواستن . برا همین ناراضی بودن

تا اونجایی ک دیدم و شنیدم خرابکاری خیلییی کم داره  خیلی دیر نوبت میده من خودم ۶ ماه تو نوبت بو ...

من تو گروه تلم یکی از انتخابام همین بود ولی دیگ کلا دورشو خط کشیدمناراضی در حد خودشکی اینا هم داشته اینم لینکش

https://t.me/joinchat/E0ct9Fb9RZpdfT1JrotbtQ

من تو گروه تلم یکی از انتخابام همین بود ولی دیگ کلا دورشو خط کشیدمناراضی در حد خودشکی اینا هم داشته ...

عزیزم نمیتونم وارد شم . آیدی نداری ازش؟