شنبه عمل کردم دوسه روز اول راحت با دهن بسته نفس میکشیدم میخوابیدم ولی الان دو روزه کیپ میشه نمیتونم راحت با بینی نفس بکشم. جای بخیه ها هم سوزش داره تو بینیم میسوزه چکار کنم 🤕🤕اصلا تحمل ندارم
😁خداروشکر عملم خوب پیش رفت.باور میکنی تا دوروز قبل از استر الکی فشارم پایین بود .ولی خیلی راحته.اصلا نفهمیدم کی بیهوش شدم کی بهوش اومدم.فقط الان گلودرد و ورم بینیم رو اعصابمه که اونم رفع میشه.نگران نباش
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
اصلا تو بینی چیزی نذاشت فقط یه آتل رو بینی. کلا برا هیچکس نمیذاره. دکتر خوش رفتار اهواز عمل کردم
من الان تامپون دارم شنبه باید بردارم.اصلا نمیتونم نفس بکشم ازدهن نفس میکشم گلودرد گرفتم🥴
آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
من از الان نمیدوووونم با این حجم از استرس چیکار کنم خیرسرم عمل زیباییه همه ذوق دارم من از ترس ...
دیوونه.این همه عمل کردن باور کن خیلی راحته.فقط سختیش تا دوهفته ایناس.برامن هم انحرافو شکستگی بود هم زیبایی.استرسو بذار کنار.دکترت خوب باشه حله
مرسی عزیز دلم.طراحی قبل عملمو نشون داد عاالی بود.خداکنه زودتر ورمم برخ
من باور کن همه سختیاشو ب جون میخرررم فقط از بیهوشیش میترسم . دکترم خداروشکر خوبه
ببین من از بیهوشیم بگم.سرم رو که وصل کردن ۲دقیقه بعدش بیهوش شدم.باهات یکم حرف میزنن سوال میپرسن استرست کم شه.من ک همش میخندیدم😂بعد کل بدنت سنگین میشه چشاتو میبندی دیگه هیچی نمیفهمی .من اصلا یادم نمیادد چطوری بهوش اومدم.هوشیاریتو بعد چنددقیقه بددست میاری
تو جاهای سختشو گذروندی ایشاالله ک همونی میشه ک میخای😍
قربونت برم مهربون😘انشالله عمل توهم همونطوری که دلت میخواد بشه .شک نکن میشه