2777
2789
عنوان

کسانی ک عمل بینی انجام دادن لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 72 پست
خوشبحالت . منم ماه دگ عمل دارم😟

😁خداروشکر عملم خوب پیش رفت.باور میکنی تا دوروز قبل از استر الکی فشارم پایین بود .ولی خیلی راحته.اصلا نفهمیدم کی بیهوش شدم کی بهوش اومدم.فقط الان گلودرد و ورم بینیم رو اعصابمه که اونم رفع میشه.نگران نباش

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا تو بینی چیزی نذاشت فقط یه آتل رو بینی. کلا برا هیچکس نمیذاره. دکتر خوش رفتار اهواز عمل کردم

من الان تامپون دارم شنبه باید بردارم.اصلا نمیتونم نفس بکشم ازدهن نفس میکشم گلودرد گرفتم🥴

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
شوخی نکن 😫😫😫چند وقته درگیر انتخاب دکتر بودم ب این رسیدم تعریفشو شنیده بودم خیلی 

۳ تا از دوستای خودم و چن تا از آشناها عمل کردن پیشش نصف راضین نصف ناراضی 

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤
😁خداروشکر عملم خوب پیش رفت.باور میکنی تا دوروز قبل از استر الکی فشارم پایین بود .ولی خیلی راحته.اصل ...

من از الان نمیدوووونم با این حجم از استرس چیکار کنم 

خیرسرم عمل زیباییه همه ذوق دارن من از ترس قلب درد گرفتم😔

من از الان نمیدوووونم با این حجم از استرس چیکار کنم  خیرسرم عمل زیباییه همه ذوق دارم من از ترس ...

دیوونه.این همه عمل کردن باور کن خیلی راحته.فقط سختیش تا دوهفته ایناس.برامن هم انحرافو شکستگی بود هم زیبایی.استرسو بذار کنار.دکترت خوب باشه حله

من تعریف دکترتونو زیاد شنیدم . مبارکتون باشه😍

مرسی عزیز دلم.طراحی قبل عملمو نشون داد عاالی بود.خداکنه زودتر ورمم برخ

دیوونه.این همه عمل کردن باور کن خیلی راحته.فقط سختیش تا دوهفته ایناس.برامن هم انحرافو شکستگی بود هم ...

من باور کن همه سختیاشو ب جون میخرررم 

فقط از بیهوشیش میترسم .

دکترم خداروشکر خوبه

مرسی عزیز دلم.طراحی قبل عملمو نشون داد عاالی بود.خداکنه زودتر ورمم برخ

تو جاهای سختشو گذروندی ایشاالله ک همونی میشه ک میخای😍

من باور کن همه سختیاشو ب جون میخرررم  فقط از بیهوشیش میترسم . دکترم خداروشکر خوبه

ببین من از بیهوشیم بگم.سرم رو که وصل کردن ۲دقیقه بعدش بیهوش شدم.باهات یکم حرف میزنن سوال میپرسن استرست کم شه.من ک همش میخندیدم😂بعد کل بدنت سنگین میشه چشاتو میبندی دیگه هیچی نمیفهمی .من اصلا یادم نمیادد چطوری بهوش اومدم.هوشیاریتو بعد چنددقیقه بددست میاری

تو جاهای سختشو گذروندی ایشاالله ک همونی میشه ک میخای😍

قربونت برم مهربون😘انشالله عمل توهم همونطوری که دلت میخواد بشه .شک نکن میشه