2777
2789

بیاد بگه تو دوران بارداری چی خورده چیکار کرده خدا بهش لطف کرده یه همچین نی نی نازی بهش داده ماشاالله هرکی هست بیاد بالا منووو راهنمایی کنههه مردم برااااش❤❤😍😍😍😍😍

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
آبجییی منننن🤣🤣🤣✋🏻 با این بچه تپلش😂

جدی عزیزم یعنی شما خاله دیانا خانم ناز هستین؟؟؟😍😊

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه  دل اسا🤦🏻‍♀ ولی دل اسا یکم شبیهشه🤦🏻‍♀️

جدی میشه عکس دل آسا رو بفرستی ببینمش

اره عزیزم ولی عکسم زیاد نیست نصف گشویم فرمت شده این یکی هست معلوم‌نیمشه اینجا نپلیه یا ...

ماشاالله خدا حفظش کنه

قیافه پدرو مادر خیلی تاثیر داره، با خوراکی و کارهای خاص فقط جزئیات کمی تغییر میکنه ولی ژنتیک حرف اول را میزنه

.                                                                  
اینم دیانای ما

به  به چه دختر زیبایی به این نتیجه رسیدم که اسم دخترمو بزارم دیانا آخه هر چه دیانا دیدم همشون خوشکل و نازن

قیافه پدرو مادر خیلی تاثیر داره، با خوراکی و کارهای خاص فقط جزئیات کمی تغییر میکنه ولی ژنتیک حرف اول ...

قیافه خودم و شوهرم خوشکلیم همش میترسم بچه ام رو خانواده شوهرم ببره پوستشون تیره ست

قیافه خودم و شوهرم خوشکلیم همش میترسم بچه ام رو خانواده شوهرم ببره پوستشون تیره ست

عزیزم من خودم سبزه هستم شوهرم هم همینطور خانواده شوهرم ک خیلی تیره هستن دخترم رفته ب خانواده خودم ک پوستشون روشنه.اینا همش دست خداست