2777
2789
مرسی فدات شم,انشالله ,خدا رو صد هزار مرتبه شکر که مامان شدی عزیزم چقدر صبوری کردی 

شما تنبلیت زیاد سخت نیست 

مال من خیلی شدید بود لاغر کردم کلی بهتر شدم 

تو با چند تا قرص خیلی زود باردار میشی 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فقط گفت شانس بارداریت رو این ماه زیاد نمیبینم گفت اقداماتو مرتب داشته باش اگه پری شدی بیا بهت دا ...

اره یکم سایزفولیت کوچیکه 

اما زیاد نگران نباش منم دارو نگرفتم ،گفت نیاز نداری 

دیگه جلوگیری نکن ب راحتی باردار نمیشی اما من ترسیدم ...

زنداداشمم تو مطبش کار میکنه گفته بود ک دارو نگیره بهتره

خلاصه سه ماه خودم کشتم مرتب ورزش میکنم

غذاهای سرد نمیخورم ،گوشت گوساله و عدس و گوجه و خیاز و لبنیات حذف کردم 

هر روزم روغن سیاه دانه میزنم ب شکمم

میگن عسل و سیاهدانه حکم امپولای تخمک گذاری داره 

من استفاده می کنم

انشالا این ماه اقداممیکنم

اره یکم سایزفولیت کوچیکه  اما زیاد نگران نباش منم دارو نگرفتم ،گفت نیاز نداری  دیگه جلوگ ...

عزیزم انشالله با اقدام اول باردار بشی توکل به خدا واسه منم دعا کن 

باشه عزیزم اتفاقا چیزایی که گفتی رو یادم میمونه انشالله منم رعایت کنم جواب بگیرم 

انشالا این ماه بارداری 

اگه نشدی یکم ورزش کن خیلی تاثیر داره 

(هویچ و انجیر) باهم میپزی از هر کدوم یه کیلو با دو پارچ اب ،یه پارچش بخار شه ،یه پارچم بزار یخچاال صبح و شب یه فنجون بخور 

اب هویچ مرتب بخور 

خلاصه من ک خودم کشتم 😃

این ماه کیت استفاده میکنم پر رنگ شد میرم سونو بعد اقدام 

من همیشه ۱۱ پری سنو میدادم فولیکولم با دارو ۷ و ۸ بود ولی فقط ماه قبل با سینال اف شد ۲۵ و امپول ازاد سازی هم زدم ولی نشد ک بشه 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
من روز 11 سیکلم که 29 روزست ,سونو دادم فولیکل 10 داشتم ضخامت اندومترم 5 بود بده؟نکنه زود رفتم بار او ...

من این ماه روز دوازدهم رفتم یه دونه 15یه دونه 12ویه دونه 10داشتم 

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓