2777
2789

من برای بارداری روز ۱۴ سونو دادم ی فولیکول ۲۶ و چهارتا ۵ میل داشتم من تنبلی داشتم ولی همون ماه باردار شدم و الان ۲۰ هفته هستم ضخامت رحمم کم بود دارو گرفتم با آمپول آزادسازی .انشالله توام زود مامان ی نی نی سالم و صالح بشب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه ۱۱ پری سنو میدادم فولیکولم با دارو ۷ و ۸ بود ولی فقط ماه قبل با سینال اف شد ۲۵ و امپول ازاد ...

میشه عزیزم توکل به خدا بخواد بشه میشه اصلا نگران نباش

من برای بارداری روز ۱۴ سونو دادم ی فولیکول ۲۶ و چهارتا ۵ میل داشتم من تنبلی داشتم ولی همون ماه باردا ...

مرسی مهلا جون انشالله دکتر من نمیدونم چرا دارو نداد گفت ماه بعد

خوب بوده عزیزم من اندومترم 5 بود که میدونم زیاد خوب نیست باید تا پریودیم صبر کنم بعد برم دارو بگیرم

عزیزم نگران نباش خدا بزرگه به خودش توکل کن انشالا حل میشه من اگه این ماه هم نشه میرم برای کاهش وزن دوماه بعد دوباره اقدام

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
عزیزم نگران نباش خدا بزرگه به خودش توکل کن انشالا حل میشه من اگه این ماه هم نشه میرم برای کاهش وزن د ...

مرسی فدات شم توکل به خدا منتظر بودن خیلی سخته ,انشالله همین ماه جواب بگیری عزیزم