2777
2789
عنوان

دوستان وکیل کسی انلاین هست؟

71 بازدید | 11 پست

من دارم ازهمسرم جدا میشم وحضانت  دوتا دخترامو بعد از ۷سالگی هم گرفتم..میخوام برای جدا کردن یارانه هامون اقدام کنم.چه مراحلی داره؟؟

ی سایت هست آنلاین سوالتو میپرسی جواب میدن

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍

من یارانه خودنو حدا کردم هنوزم طلاق نگرفتم الان راهنماییت میکنم

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.bonyadvokala.com/users/join

بیا عشقم 

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
https://www.bonyadvokala.com/users/join بیا عشقم 

تو نت بزن بنیاد وکلا. یا این ادرسو تو دفترچه یادداشتت کپی بزن بعد بازش کن

اول میری تو دادگاهی ک پرونده طلاق داری حالا پرونده مهریه یا نفقه یا اجرت امثل یا هرچی . تو یه برگه آچهار ی درخاست نینویسی برا قاضی ک میخای یارانتو جدا کنی . میدی قاضی امضا میکنه و مهر میزنه . اون برگه ک از قاضی گرفتی رو میبری فرمانداری شهرتون اونجا مهر نیزنن میبری پلیس به اضافه ده . بعد از اونجا نامه میبری بانک

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید

ولی قاضی برا دخترمو قبول نکرد .دخترم زیر ۷ ساله و حضانتش بامنه . اما باید برای یارانه ش از پدرش قیومیت بگیری

چه مدارکی میخواد؟

همونکه من گفتم اول نامه مستقیم از قاضی پرونده بعد فرمانداری بعد پلیس ده بعد بانک