2777
2789
عنوان

فوبیا گرفتم

118 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من چند وقته همش از از دست دادن خانوادم میترسم

همش فک میکنم میخوام اونارو از دست بدم و هیچ کار نمیتونم بکنم برا همین همش گریم میگیره وقتی بهشون نگاه میکنم 

چی کار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اتفاقا منم همچین مشکلی پیدا کردم. از وقتی ک داییم فوت کرده ترس از دست دادن عزیزامو دارم ولی خداروشکر الان بهترم. توهم نترس یه مدت کوچولو ذهنتو درگیر میکنه بعد خوب میشی. فقط سعی کن خیلی بهش فکر نکنی به چیزای مثبت فکر کن 

اخه دیگه همش استرس دارم داره اذیتم میکنه واقعا 

هدارو قسم بده که هم ارومت کنه هم قسمش بده که عمر خانوادتو زیاد کنه.خدا خیلی مهربونه باهاش حرف بزن همین الان

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.
هدارو قسم بده که هم ارومت کنه هم قسمش بده که عمر خانوادتو زیاد کنه.خدا خیلی مهربونه باهاش حرف بزن هم ...

اصن شک کردم 

تو همین نی نی سایت کلییی چیزای منفی درمورد مرگ خوندم 

همشون موقع مرگ ترسیده بودن همش فک میکنم خدا از من متنفره 

خدا بیامرزتش. من در حدی بود ک هرشب خواب بد میدیدم و وقتی خانواده هم پیشم بودن باز فکرای بد میکردم. ی ...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

وای دقیقا منم 

همش خوابای خیلی بد میبینم

ینی چنان حس ترس و بدی هست ک اصن باور نمیکنم بتونه تو وجود من این حجم از حس منفی بگنجه:/

کنکورم دارم هیچی نمیتونم بخونم 

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه  وای دقیقا منم  همش خوابای خیلی بد میبینم ینی چنان حس ترس ...

ممنون عزیزم

منم کنکور دارم امسال . فکرمنم همش درگیر میکنه. ولی تو تنها نیستی تقریبا ۷۰ درصد از ادمها همچین فوبیایی دارن

اصن شک کردم  تو همین نی نی سایت کلییی چیزای منفی درمورد مرگ خوندم  همشون موقع مرگ ترسیده ...

انرژی منفی داری میفرستی به خودتاااا.جمع کن خودتو دختر.پاشو ببینم .خدا خودش از ماها عاقل تره .سیمت رو با خدا وصل کن تا ارامش بگیری

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.