2777
2789

نوزادهم بوداینطوری بود دکتربردم بهش دارودادگفت احتمال کم کاری تیروئیدهست دیگه دوسال بیشتره اینطوری نشده تا تازگیا

کمبود ویتامینd3

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

منم از بچگی همین بودم،  دکتر چیزی نگفت مدلمه 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمبود ویتامینd3

اره اتفاقا ازمایش کمبودویتامین دی هم دادیم براش

گفتن کمه یه قطره گرفتم براش ولی انگاراثرنداره.صدای حیرجیرمفصلهاش هم میاد خیلی بدغذاهم هست بخدا دق کردم ازدست بدغذاییش

پوست کف دست وپاش به زردی میزنه نگاه میکنم قلبم تندمیزنه ازنگرانی کسی تجربه ای داره؟

ما کلاااا ژنتیکمون همینه الان گیر منم 3سالشه عرق میکنه... استرس نداره دختر... واسع هرچیزی بخوای اینطوری کنی ک نابودی

اره اتفاقا ازمایش کمبودویتامین دی هم دادیم براش  گفتن کمه یه قطره گرفتم براش ولی انگاراثرنداره ...

باید امپولشو بزنی

قرص اثر نداره 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اره اتفاقا ازمایش کمبودویتامین دی هم دادیم براش  گفتن کمه یه قطره گرفتم براش ولی انگاراثرنداره ...

خب بایدتحت نظرباشه

ویتامین دی خیلی مهمه

باید دکترببینه کمبودش رفع شده یانه

ویتامین دی انقدددددرمهمه که توهمه دنیا تنهاقطره ای که به نوزادمیدن بخوره همین ویتامین دیه

ما کلاااا ژنتیکمون همینه الان گیر منم 3سالشه عرق میکنه... استرس نداره دختر... واسع هرچیزی بخوای اینط ...

اره بخدا.یبوست هم داره دکتربردم فقط وقتی داروشومیدم خوبه خیلی لاغره😔

پلاکت نه ولی توازمایش گفتن هم کم خونی مشخصه هم کمبودویتامین دی ولی نگفت گلبول قرمزیاسفیدیاپلاکتش به ...

خب عزیزم مگه جواب آزمایشارودکترنمیبینه؟

زردی کف دست وپاش احتمالانشون کم خونیه

تک تک فاکتورای خونش بایدچک بشه

بادارورفع میشه ولی باااااااید پیگیرباشی ...خیلی مهمه