2777
2789

جونم بالا اومد بس قرصای هورمونی خوردم.کسی تجربه ای داره؟

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

ابجی دقیقا بگو چ نشونه ای داشتی ک فک کردی تنپلی تخمدان داری؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یکم در موردش مطالعه کن منم تنبلی تخمدان دارم راستش درمان قطعی هنوز براش شناخته نشده و همه این کارا برای جلو گیری از پیشرفت و بدتر نشدنش مؤثره 

ورزش و طب سنتی هم خیلی موثر هستن حتما به روتین تون اضافه کنید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابجی دقیقا بگو چ نشونه ای داشتی ک فک کردی تنپلی تخمدان داری؟

پریودی نامنظم. و دیر به دیر.سونو ازمایش دادم.فهمیدم.چندساله دارم.لعنتی خوبم نمیشه

یکم در موردش مطالعه کن منم تنبلی تخمدان دارم راستش درمان قطعی هنوز براش شناخته نشده و همه این کارا ب ...

چندساله.که اینطورم.بخدا دهنم اسفالت شد.سالی چندبار باید سونو ازمایش.کلی خرج میشه.کلی دارو.بخدا دیشب داشتم میمردم بس حالم بد شد.جدیدا روکین بهم داده.

بله ورزش و طب سنتی عاااااالی

یعنی میشه ازمایش و سونومو ببرم دکتر طب سنتی بگم دارو بده؟ این قرصای هورمونی دیوونم کرده.

چندساله.که اینطورم.بخدا دهنم اسفالت شد.سالی چندبار باید سونو ازمایش.کلی خرج میشه.کلی دارو.بخدا دیشب ...

میخوای دکترت عوض کنی؟ 

ولی در کل همینه ورزش کردن و لاغر کردن و تغذیه مناسب کمک میکنه 

خوراکی هم طبع گرم (موز، سکنجبین همراه غذا، خرما بعد از وعده غذایی، چای نبات زنجبیل همراه صبحانه، دمنوش ترخون نبات) 

ماساژ روغن سیاهدونه یا روغن زنجبیل قسمت شکم و کمر و گرم نگه داشتن بدن 

شب ها قبل خواب یه قاشق چایخوری سیاهدونه با عسل بخور طب سنتی میگه کیست رو آب میکنه... 

میخوای دکترت عوض کنی؟  ولی در کل همینه ورزش کردن و لاغر کردن و تغذیه مناسب کمک میکنه  خو ...

سه تا دکتر رفتم.همه میگن درمان نداره.میخواهی بهتر شی باید دارو بخوری.منم معده ام داغون.اینا هم بهم نمیسازن.

سه تا دکتر رفتم.همه میگن درمان نداره.میخواهی بهتر شی باید دارو بخوری.منم معده ام داغون.اینا هم بهم ن ...

آره همینه مثلا باید با تغذیه معدتو تقویت کنی که با قرصا اذیت نشه 

من که رژیم گرفتم کلا میوه و سبزیجات نپخته به جز موز برام ممنوع بود کرد ولی دیگه معدم اذیت نشد با قرصا 

زری مثلا پریودیت چقدر دیر ب دیر میامد؟چندروز همیشه عقب می افتادی؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

پریودی نامنظم. و دیر به دیر.سونو ازمایش دادم.فهمیدم.چندساله دارم.لعنتی خوبم نمیشه

زری دقیقا فولیکولات چندبودن؟

زری مثلا پریودیت چقدر دیر ب دیر میامد؟چندروز همیشه عقب می افتادی؟

هر ۴۰_۵۰ روز.اصلا نمیدونستم کی میاد.یهو میشدم.

زری دقیقا فولیکولات چندبودن؟

ببین من تخمدان هام پر از فولوکول های ریز ریزه.پر از کیست های ریز ریز.موقع پریودی تخمک گذاریم کامل نمیشه و تخمک ازاد نمیشه