الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر بیشتر از لیسانس بخونه، برای استاد دانشگاه شدن که عالیه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
غیر انتفاعی ک پول خوب نمیدن معلمای زمین شناسی چی خوندن پس؟؟
اتفاقا شنیدم توی غیر انتفاعی خوب پول درمیارن.
نمیدونم
حالا اون که انتخاب رشته کرده، خودش اطلاعات نداره؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اون خودش میگه معلم شدنه ولی من میگم اگه معلمی بود ک جزو سوابق تحصیلی نبود
ربطی نداره گلم، حتما میتونه دیگه
بالاخره شغلهای دیگه ای هم هست که به زمین شناسی ربط داشته باشه
حالا شما نگرانش نباش ان شاءالله موفق میشه
عزیزم دبیر غیر انتفاعی میشناسم فقط با همون شغل از جنوب شهر زندگیشو رسوند به بهترین نقطه😊
حتما مدرسه هم با مدرسه فرق داره