2777
2789
عنوان

رشته دانشگاه

135 بازدید | 22 پست

سلام دوستان زمین شناسی رشته خوبیه تو دانشگاه؟؟یکی از دوستام با سوابق تحصیلی قبول شده دولتی بعد الان میگه حداقلش معلمیه با لیسانسش میشه معلمی قبول شد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی غیر انتفاعی میتونه تدریس کنه

اگر بیشتر از لیسانس بخونه، برای استاد دانشگاه شدن که عالیه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
غیر انتفاعی ک پول خوب نمیدن معلمای زمین شناسی چی خوندن پس؟؟

اتفاقا شنیدم توی غیر انتفاعی خوب پول درمیارن.

نمیدونم

حالا اون که انتخاب رشته کرده، خودش اطلاعات نداره؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اتفاقا شنیدم توی غیر انتفاعی خوب پول درمیارن. نمیدونم حالا اون که انتخاب رشته کرده، خودش اطلاعات ن ...

اون خودش میگه معلم شدنه ولی من میگم اگه معلمی بود ک جزو سوابق تحصیلی نبود

اون خودش میگه معلم شدنه ولی من میگم اگه معلمی بود ک جزو سوابق تحصیلی نبود

ربطی نداره گلم، حتما میتونه دیگه

بالاخره شغلهای دیگه ای هم هست که به زمین شناسی ربط داشته باشه 

حالا شما نگرانش نباش ان شاءالله موفق میشه

نه غیر انتفاعی خیلی حقوقش ناچیزه

عزیزم دبیر غیر انتفاعی میشناسم فقط با همون شغل از جنوب شهر زندگیشو رسوند به بهترین نقطه😊

حتما مدرسه هم با مدرسه فرق داره