2777
2789

سلام.خانمامن بعد پنج سال نینی دارشدم.همه چی درباره قبل بارداری و بارداری میدونم ازبس خوندم.

ولی الان که بچم به دنیا اومده هیچی نمیدونم.سوالاموجواب بدین مرسی.بچه داری خیلی سخته واقعا

بچم خوب نمیتونه سینموبگیره گریه میکنه زور میزنه قرمز میشه تا یکم شیربخوره ؟

پسرموبرازردی بردم دکترگفتن زردی نداره ولی چشماش نگاه میکنم یکم زرده چی خوبه بدم بهش؟

شکمش یکم ورم داره از این خیلی میترسم دلیلش چیه به نظرتون؟بچه های شمااینطورنبودن

فردابراشکمش وقت دکتردارم.

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

بچه رو درست بگیر تا بتونه نوک سینه اتو بگیره

شکمش کار میکنه؟ 

بچه هت معمولا چشماشون یکمی زرده بعد کم کم خوب میشن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا طبیعی وقتی دکتر گفته نداره زردی شما میگی داره

چشماش زرده اخه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

احتمالا واسه شیر خوردن رفلاکس داره یا شاید دل درد داشته باشه که شکمشم ورم میکنه البته نی نی ها همه شکمشون گنده 😁😆

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
بچه رو درست بگیر تا بتونه نوک سینه اتو بگیره  شکمش کار میکنه؟  بچه هت معمولا چشماشون یکم ...

شکمش کار میکنه ولی ورم داره

احتمال زیاد نفخ داره عزیزم.

حبوبات و لبنیات سعی کن نخوری.

حتما بعد شیر اروغشو بگیر.شکمسو خیلی اروم ماساژ لده دورانی

شیرت کافیه؟سیر میشه؟

اگه خوب پیپی میکنه و بعد شیر خوب میخوابه یعنی شیرت خوبه.

وگرنه ممکنه شیرت کافی نباشه و گرسنه بمونه و بیقراری کنه همش.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

فقط خواهرانه بهت میگم روش حساس نباش من خودمو داغون کردم از بس میشستم به بچه نگاه میکردم که چرا زرده چرا سرش کجه چرا سرخ شده چرا دونه زده چرا .... الان خداروشک هیچمشکلی نداره و گذشته اون روزا

فقط برا بی اشتهاییش دنبال راه حلم

عزیزم قدمش مبارک باشه 

اول اینکه اصلا نترس 

دوم اینکه باید صبور باشی پسر منم همین طور بود دکتر گفت گاهی شیشه بده تا یاد بگیره 

سوم اینکه وقتی دکتر گفته زردی نداره جای نگرانی نیست 

شکمش هم حتما نفخ داره من جای شما باشم به نوزاد چیزی نمیدم بخوره

در آخر هم اینکه رفتی دکتر همه ی سوال هارو ازشون بپرس

من خودم هندوانه ميخوردم واسه زردى بچهام خوب بود ،از سيرك بهش ميرفت خوب ميشدن

شايد نفخ ميكنه شكمش ورم داره،حتما اروغ اش رو بگير

حبوبات رو از روز قبل خيس كن،سبزى و پياز خام نخور.

كاهو شير رو زياد ميكنه بخور