2777
2789
عنوان

قبول کنم بریم دنبال کاراش یانه؟؟

172 بازدید | 26 پست

هفت ساله ازدواج کردیم همین یکی دوماه پیش رفتیم ازمایش فهمیدیم مشکل ازشوهرمه ودکترخیلی ناامیدم کرد من زندگی وشوهرمودوسدارم ،به هیچ وجه نمیخام بخاطر بچه جداشم شوهرم میگه بریم بچه بیاریم ازپرورشگاه نمیدونم دودلم ب حرفش گوش کنم یانه هردومون دیوونه بچه ایم میگه شایدخداروخوش بیاد دیدی به خودمونم بچه داد الان دیگه فکرم همش مشغوله من23سالمه شوهرم35

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتما اینارو بکن نوزاد بیارین بهتره .خیلیارو میشناسم بعد از اینکه بچه اوردن خودشونم بچه دارشدن چون بیخیال بودن

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.
نه عزیزم تحقیق کرده میگه پنج ماهه دیگه میدن

چه خوب شوهر منم خیلی دوست داره بچه بیاریم از پرورشگاه 😊

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
من عاشق بچه ام توخیابونم ببینم دلم میره برابچه

بچه از دور قشنگه بعد که بیاد فقط باید بشوری و بسابی خوب فکرها و بکن 

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

عزیزم ببخشیدا ناراحتت نمیکنم ولی با اینهمه مشکلی که با شوهرت داری دیگه بچه میخوای چیکار 

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.
الان ک علم‌پیشرفت کرده حتمن‌دکترخوب پیداکن برو.بعدش چی میشع اونام‌بچه‌مظلومن هم ثواب میکنن هم خودتون ...

شوهرم میگه من نمیرم پی درمان فقط این کارافتاده به دلم توام ازتنهایی درمیای