2777
2789
بخدا نمیزنم چی بشه امپر بچسبونم الانم با خودش سر سنگینم

خب اگه نگی مشکلی هم بینتون پیش نمیاد ..اگه میخوای سیاست داشته باشی هرکی اذیت کرد رک و جدی جوابش رو بده و حرف هارو به شوهرت منتقل نده ببین زندگی چقد شیرین میشه ..مطمئن باش دوبار محکم و جدی جواب بدی هیچ کس نمیتونه از گل نازکتر بهت حرفی بگه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سر من که فقط میگم احترامشونو نگه دارم

ببین احترام جای خودش .احترام خودت هم جای خودش ..ببین مثلا الان من با خانواده شوهرم هیچ مشکلی ندارم خیلی صمیمیم ..احترامم به جای خودش ولی قرار باشه کوچکترین دخالتی حس کنم خیلی رک میگم ..دیگه مادرشوخرم و پدرشوهرم میدونن اخلاق منو عادت کردن ولی چون جاری بزرگم هرچی بگن قبول میکنه اگه اون جواب بده محکومش میکنن ..ولی چون من از اول نترس و جسور بودم منو همینجوری دوستم دارن و حنی همیشه میگن تو حیلی بلایی خودت میتونی رو پاهای خودت وایسی .ولی جاریت خیلی دل نازکه خیلی خجالتیه..

ببین همیشه برعکی اونی که همیشه پیروی میکنه رو دوست ندارن براشون عادی میشه ولی اونی که زبون داره رو بیشتر دوست دارن ..دنیا اینطوری شده...

ببین دقت کن مردهایی که زن زلیل هستن خوشبختن یا مردهایی که زن دوستن .؟ 

معلومه اونی که زن دوست ..زن زلیله رو همیشه خرد میکنن

زنی که همیشه فرمان بردار شوهرشه قدرش میفهمن یا زنی که شوهرش دوست داره ولی پای حرفشم وایمیسته ؟ بنظرت کدوم زن خوشبخت تره ...همیشه سکوت و احترام زیاد برای ادما عادی میشه ...من تا یه سال پیش خیلی سکوت میکردم در مقابل دوستامو فامیلا و هیچکس قدرمو نمیفهمید ولی یه سال عوض شدم ..همه بهم توجه میکنن ...منم تا میتونم سرد میشم دیگه 

ولی شانس اوردم ۱۲ ساله با خانواده شوهرم اصلا اخلاق اینطوری نداشتم همیشه حاضر جواب بودم ...الان رابطم اونقد باهاشون خوبه که حتی با خانوادمم چنین رابطه دوستانه ای ندارم .اونقدر بهم محبت میونن منم محبت میکننم ولی زندگیم فقط مال خودمه و تصمیم گیرنده همیشه منم ...

حتی تو تربیت بچه هامم هیچ کس نتونس بهم دخالتی کنه و الان خیلی راضین از بچه های من .ولی چون جاریم در مورد تربیت بچه ها به بقیه اجازه میداد الان بچه هاش ترسو و پنهان کارن ...الان خودشونم بهم میگن افرین که به حرف هیچ کس گوش نمیدی و خودت همه چیو اداره میکنی ...مثلا اگه از اونا بود بچه هام نه اتاق جدا داشتن نه دسشویی بلد بودن خودشونو بشورن نه حمام میکردن ...چون خیلی رو بچه و نوه حساسن ...ولی من حتی نزاشتم شوهرمم دخالت کنه بچه هام از همون نوزادی مستقل یاددادم ..الان بچه هام میرن طبقه بالا بدون من تو تاریکی میخوابن ...‌

بخدا الان اگه فرمانبرداری میکردم بچه هام مثل بچه های جاریم ترسو و بدون اعتماد بنفس بود ..

البته نمیدونم دقیقا مشکل شما چیه .خواستم بگم شاید به دردتون بخوره

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

من معمولا گله نمیکردم.بدیشونو نمیگفتم. بعد با اینکه شوهرم خیلی آرومه و جوابشونو نمیده، دو سه بار زنگ زدن پشت سر من بدم رو گفتن در صورتیکه شوهرم میدونست دارن دروغ میگن. چون من رو کامل میشناسه، میدونه رند و دورو نیستم. شوهرمم از خجالتشون دراومد گفت دیگه نشنوم پشت سر لیلا بخواین حرف بزنین. اونام تا حدودی خودشون رو جمع کردن. الانم مشکلی پیش میاد به شوهرم تعریف میکنم و فقط گوش میده و میگه محلشون نذار

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین احترام جای خودش .احترام خودت هم جای خودش ..ببین مثلا الان من با خانواده شوهرم هیچ مشکلی ندارم خ ...

همیشه عروس اول سخت میگیرن ودوس دارن عروس گوش به فرمان باشه وروش اونارو بره حالا اگه عروسم یکم مقید وخجالتی باشه دیگه بدتر ،گفتنش راحته ولی ادم نمیتونه مقابلشون حرف غیر ازخواسته ی خودشون بزنه شما دقیقا خانواده شوهرمنو گفتین البته من هنوز جاری ندارم 

همیشه عروس اول سخت میگیرن ودوس دارن عروس گوش به فرمان باشه وروش اونارو بره حالا اگه عروسم یکم مقید و ...

حالا تو این ۱۲ سال که من اومدم جاریم منو دیده خیلیییییی عوض شده یعنی ۱۲ سال پیش میدیدیش شاخ درمیاوردی خیلی عجیب بود ...بخدا انصافا مادرشوهرم اینا خوبن جاریم خودش اخلاقش اونطوریه ..حتی اولا یادم بود وقتی جایی میرفت اول زنگ میزد میگفت بعد میرفت یعنی حودش مقصر بود .....الان ۲ ۳ساله هم بازمدخیلی پیشرفت کرده ولی به من نمیرسه خخخخ....با اینکه هردومومو خیلی دوست دارن ولیدمنو خاص تر دوست دارن .

منم ۲  ۳سال اول زندگیم سخت بود تا عادت کنم به اخلاقم و مدل خانواده ما طول کشید .الان دیگه به لباسم ارایشم عادت کردن ...خدارو شکر جنگیدم و اون طوری که دوست دارم زندگی میکنم ...

حرف شما هم درسته ..نمیدونم چرا اصلا از اول نمیخواستم عروس اول بشم میخواستم همیشه عروس اخری بشم که شدم .۲تاییم فقط

انصافا حواهرشوهرام حکم خواهری دارن برای من اونقد بهم محبت کردن که مادرمم اینکارارو نمیکنه ...من به امید کمک های خواهرشوهرام بچه میارم زود زود .اگه اونا نباشن هیچ کس کمک من نیست

حالا تو این ۱۲ سال که من اومدم جاریم منو دیده خیلیییییی عوض شده یعنی ۱۲ سال پیش میدیدیش شاخ درمیاورد ...

بله درسته نمیدونم چرا جاریتونو درک میکنم کاملا واینکه ناخواسته اونطوری شده مثلا مادرشوهرمنم حس میکنم جایی برم نگم ناراحت میشه شوهر ادم پشتش باشه اینامهم نیس اگه ازیه طرف شوهر فشاربیاره آدم مجبوری مطیع میشه

بله درسته نمیدونم چرا جاریتونو درک میکنم کاملا واینکه ناخواسته اونطوری شده مثلا مادرشوهرمنم حس میکنم ...

میدونم میخوای در ارامش باشی ولی بنظرم یکمم فشار بیاد بهت بد نیست بزار کم کم عادت کنن ...

الان برادر شوهر داری جاری دیگه داری؟