2777
2789

سلام من باردارم تو ماه پنجمم

دیگ دارم خسته میشم از طرف اطرافیان

خانواده شوهرم شهرستانن شوهرمم نظامیه ی هفته شیفته ی شهر دیگس ی هفته خونس پدرشوهرم ک تا شوهرم میاد همش زنگ میزنه بیاین بیاین ماهم تنهایم اگرم بیاد اینجا هی میخواد مهمون خونم دعوت کنه قبل بارداری زیاد میومدن همه با اینکه کلا ۲ ساله عروسی کردم اما الان دیگ نمیتونم

مامانمم واقعا درک نداره هی میگ بیاین یا من بگم نمیایم میگ خوب ما میایم .

دیگه داره اعصابم ضعیف میشه تو این همه فشار من ی هفتع منتظرم شوهرم برگرده تا میاد همه استرس میدن

خدایا پسرکوچولومو به تو سپردم❤ یاعلی بن موسی الرضا 🌙💫👑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتن بگو حاملگی تنبلم کرده ن دلم میخواد جایی برم نه کسی بیاد فقط میخوابم. 

یا بگو دکترم گفته از خونه بیرون نرو مهمون بازیم نکن تو کرونا برات خطر ناکه بگیری خوب نمیشی سخته بگو دکتر گفته رفت آمد ب بیرون و فامیل و ب حداقل برسون. یا بگو شوهرت بگه. 

عزیزم یاد قدیمای خودم افتادم. به خیال خودشون میخوان خپبی کنن بهت و تنهات نذارن بگو من یکم تنبل شدم میخام امروز استراحت کنم دو سه بار که اینجوری بگی متوجه میشن البته خانواده شوهر من تا اخر متوجه نشدن حتی مشکل اصلیم بعد از دنیا اومدن بچه شروع شد که به بهونه بجه همش صبح تا شب خونمون بودن

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

خانواده خودت نگرانتن حتما بهت سر میزنن تو هم تعارف نداری ک 

اما خانواده شوهرت میخوان نبری پسرشون رو ..برو ولی کار نکن بشین یه جا ..خونتون خواستن بیان شوهرت الکی بکه نیستم یا خونه مادرش رفته استراحت