2777
2789

دلم شکسته....

اروم نمیشه

خدالعنت کنه بعضیا رو به خاطر کاری که با زندگی ادم میکنن.

تا به سزاش نرسه اروم نمیشم

نفرین حتی اگه حق طرف هم باشه خوب نیست؟

حتی اگه طرف بدترین کار رو باهات کرده باشه و دلت شکسته باشه؟

بنطرم واگدار کن به خدا.خودش جواب میده.نفدین گلا خوب نیست

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ا ااره

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوا ز خدا واگذارش کن وقتی دلت شکسته مطمئنا باش حتما خدا جوابشو میده نفرین بجور انرژی منفی داره ک تو زندگی خودتم مشکل ایجاد میکنه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
نمیدونم فقط میخوام دلم اروم شه😢

با واگذار کزدن به خدا دلت اروم میشه عزیزم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

چون بار منفی داره باعث جذب انرژی منفی زیادی میشه

بشین حالتو خوب کن تا مثبت ها رو جذب کنی

ی تسیح بردار جملات مثبت رو تکرار کن تا ملکه ذهنت بشه

مثلا من خیلییی خوشبختم... من ثروتمندم و...

تا تو مسیر مثبت و جذب چیزایی ک میخوای قرار بگیری

عمرتو ب این کارهای بی نتیجه تلف نکن گلم

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹