2777
2789
عنوان

جدیدا خیلیا اشتباهی زنگ میزنن بهم

187 بازدید | 10 پست

یکی زنگ زد بهم گفت میخوام با آقا مهدی حرف بزنم ، یکیشونم زنگ زد رفتم ایدیشو دیدم اسمش مهدی بود 

اون یکیم کلا تلگرام نداشت تو یه هفته سه تا شماره زنگ زده همشونم اشتباه گرفتن 

این مهدی کیه😂😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره یایا من دوست بیچارم شماره اش با دکتر زنان فقط رقم آخرش فرق داره روزانه ۱۰ نفر زنگ میزنن وقت میگیرن برا زاییدن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

همسایه ماهست بگو چکارش داری من بهش میگم😂

مهدی تو کی؟ تو چی؟ 😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

عیب نداره یایا من دوست بیچارم شماره اش با دکتر زنان فقط رقم آخرش فرق داره روزانه ۱۰ نفر زنگ میزنن وق ...

وای 😂😂😂😂

من جاش باشم شماره کارت میدم میگم واسه وقت دادن هزینه واریز کنید اول

نه بابا این گوش میده تا آخر یهو میگه من دکتر نیستم طرف فحش میده ورجا قطع میکنیم قاه قاه میخندیم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

سیم کارتت جدیده؟

نه یه ساله دارمش