2777
2789
عنوان

چه اشتباهی کردم😔😭

379 بازدید | 34 پست

اینجا تا دیشب خونمون بود ولی دیگه دیشب فروختیمش به خاطر اینکه بریم یه جا با موقعیت مکانی بهتر حالا دیشب شوهرم میگه شاید بریم بالایه خونه بابام اینا رو بسازیم😭خیلی ادمایه خوبین فقط از اینان که هی میان خونه ادم نمیزارن تنهایی داشته باشی.شوهرمم میگه فروش خونه به نظر تو بود من کلی ضرر کردم به خاطرش دیگه واسه خرید و ساخت بزار من تصمیم بگیرم .به تظرتون زندگی با خانواده شوهر چه جوری؟؟؟؟

اشتباه محض

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کدوم شهرید؟ چرا قبل از تصمیم سنگهاتونو وانمیکنید؟

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

خونه به این دلبازی و قشنگی رو فروختی ک اخر سر بشینی پیش مادر شوهر؟؟؟

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

بعضی خانوم ها نمیتونن به جا بند بشن 

داعم می‌خوان در حال تعویض جا و مکان باشند 

مثل نقی و هما تو فیلم پایتخت 

آخرش هم با این که بچه هایش بزرگ شدن خونه نداشتن 

اونا هم خیلی تنوع طلب بودند .من همیشه برام جالبه که چرا هی ازین خونه به اون خونه ازین ور به اون ور میرفتن

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

کاش بتونی معامله رو فسخ کنی یا اینکه نری پیش خانواده شوهر،هرچه از حانواده شوهر دورتر باشی بهتره

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم