وای عزیزم 😭😭😭😭😭چه اشتباهی کردی 😭😭😭😭درست مثل من ! ۵ سال پیش به خاطر یع سری مشکلاتی که پیش امد من به همسرم اصرار کردم خونه رو بفروشیم.و جای دیگه ای خرید کنیم .اصلا همسرم راضی نبود .خلاصه خونه فروش رفت 😭😭😭😭😭همسرم عاشق اون خونه بود ولی شرایطم طوری بود که من نمی تونستم اونجا زندگی کنم .بهر حال تموم شد !!! روز گار سیاه منم شروع شد !😭😭😭😭هر چه گفتم بریم خونه بخریم یا پیش خرید کنیم زیر بار نرفت !!!! خانوادش هم پرش کردن !! بیچارم کرد .گفت باید بریم خونه مامانم زندگی کنیم !!!😱😱😱😱جنگی به پاشد !! شوهرم هم از همون اول افتاد روودنده لج گفت دیگه خونه نمی خرم !!! هرچی التماس کردم فایده نداشت ! فروش خونه به خاطر من شد یه توسری بززززززرگ تو قوم شوهر !!!!! 😭دررحالی اگه به خاطر همسرم بود من همه جور فداکاری می کردم ! بهر حال شد سوژه برای مردم و قوم خویش وونیش و کنایه های خانواده شوهرم !!! هر کی هم خونه می خرید دلمو خون می کردن و می کنن !!! شوهرم گفت خونه نمی خرم تا حسرتش به دلت به مونه و مادرش گفت نخر تا قدر بدونه و ادم بشه !!!! الان چنددساله مستاحریم !!! رفت با پول خونه ویلا برادخانوادش خرید ! من خیلی کم می رم چون دلم میشکنه که سوهرم با مول خونمون رفت ویلا خرید برا خودشون که اخررهفته برن اونجا !!!! چقدر جنگ و دعوا کردیم .حتی گفت بریم بالای حونه مادرت بشینیم مادرم گفت نه ! وقتی می تونی خونه بخری حق نداری بیای !!! اون وقت با پول خونه مون که حای خیییییییلی خوبی بود خیلی راحت یه خونه بزرگتر و مجهزتر می تونستیم بخریم !!! الان چند ساله در به دررشدیم .قیمت خونه ها رفت بالا !!! که واقعا دیگه نمیشه خونه خرید .
من کمرمو عمل کردم خونه طبقه ۴ بود من نمی تونستم برم بالا .ولی با فروش خونه چون محل خوبی بود می تونستیم به راحتی خونه بهتری بخریم که .....😭😭😭😭
خواستم بگم درکت می کنم .بری خونه مادر شوهرت دیگه رنگ خونه نمی بینی .تازه یه سری جنگ هم که به خاطر تو خونه فروش رفت داری تا همیشه ! مثل اینکه شوهرتم مثل مال من افتاده رو دنده لج .😔