2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیپروهپتادین

اشتها رو زیاد میکنه

ولی چند روز اول عوارض داره

بی حسی خواب زیااااد گیج و منگ بودن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

نخوراتوروخدا من کیسه صفراموبرداشتم یکسال بدقرص فرشته می‌خوردم شونزده کیلو اضافه کردم یکساله ام یادم خوابید عفونت گرفت و سنگ کیسمو الان چند وقت بود ازگوگل ی شربت شش گیاه سفارش دادم دوتا کمی‌خوب بود ولی الان شربت راسیب اشتها آور میخورم عالی شده انقد میخورم بخداسیرنمیشم میگن بای قوطی شربتش پنج کیلوچاثشدن باید ادامه بدی ی چیز طبیعی فقط‌شب اول بخوری یکم حالت می‌بره اشتهاآور کودکان بزرگسالانه الان کره مربادوکاسه خوردم اومدم همش دم یخچال صورتمو پرتترشده سه روزه شروع کردم 

رنگ ولایتhaircolorist
اسم شربتش چیه گلم؟

شربت راسیب ...اشتهاآور کودکان و بزرگسالانه خیلی طبیعی و خوبه‌سیپرو هم کم داره برای اشتهااوری و تمام ویتامین ب.اینطورطبیعیه چون توتمام قرصای عطاریا دگزاقاطیه پف الکی میاری تابستان ورمش‌میخابه ب کنارلاغزترم میشی و اشتهات صفرمیشع.برودازوخانه بگو  شربت راسیب میخام دوازده و هفصده قبل هروعده غذایی نصف قاشق مرباخوری بخورمیکن ی هفته خاب اوره ولی فقط همون شب اول شب اولو فقط شب‌بخورک شبم‌راحت بهایی ازروز شروع نکن

رنگ ولایتhaircolorist
آره از بچه دوسال تا بزرگسال روزانه سه ق مرباخوری قبل وعده ها روش نوشته برای چ سنی‌چقدر عالیه 

قیمتش رو میدونی؟برا خواهرم میخوام دوس داره کمی تپل بشه ولی من میگم این چیزا ضرر داره چون توو سن رشده

شربت راسیب ...اشتهاآور کودکان و بزرگسالانه خیلی طبیعی و خوبه‌سیپرو هم کم داره برای اشتهااوری و تمام ...

واقعا تاثیرداره؟من کپسول فرشته خوردم خیلی تپل شدم ولی کم کم ب حالت اول برگشتم خیلی لاغرشدم

سیپروهپتادین اشتها رو زیاد میکنه ولی چند روز اول عوارض داره بی حسی خواب زیااااد گیج و منگ بودن

تا جایی که من مطلعم.شربت سیپروهپتادین و راسیپ اوایل زمانی که مصرف میکنید اشتها اوره ولی به مرور زمان تاثیر گذاریش کم میشه.یعنی مثل روزهایی ابتدایی مصرف دارو دیگه اشتها ندارید و زمانی که دارو رو قطع کنید کاملا بی اشتها میشید

قیمتش رو میدونی؟برا خواهرم میخوام دوس داره کمی تپل بشه ولی من میگم این چیزا ضرر داره چون توو سن رشده

قیمتش من سه روز پیش خریدم دوازده و هشتصد ی دوره بخوره ی هفته استراحت بده بعددوره دوم اینجاام پرسجوکردم‌خیلیا نتیجه گرفتن یکی می‌گفت دکترم شربت راسیب داد همزمان باناهارقرص زینک و همزمان باشم قرص نمی‌دونم آهن بودفکرکنم ده‌کیلواورده بودرووزن بدون برگشت....من رژیم دکترکرمانیم چندسال پیش گرفتم هفته ای دو کیلو چاقشدم ول کردم‌بزگشت گفتم بهترین راه الان همنه‌چون خیلیاام نتیج گرفتن و بدون عوارضه

رنگ ولایتhaircolorist
تا جایی که من مطلعم.شربت سیپروهپتادین و راسیپ اوایل زمانی که مصرف میکنید اشتها اوره ولی به مرور زمان ...

ن میگن‌ی دورش اینطوره باید استراحت بدی دوره دوموبعدیکی دوهفته بخوری برای تثبیت

رنگ ولایتhaircolorist