2777
2789
قیمتش من سه روز پیش خریدم دوازده و هشتصد ی دوره بخوره ی هفته استراحت بده بعددوره دوم اینجاام پرسجوکر ...

مرسی عزیزم.اتفاقا من میخواسم قرص زینک بخرم شنیدم برا موست و مو خ خوبه اشتها آورم هست بازم مرسی ک کمکم کردی❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی که من مطلعم.شربت سیپروهپتادین و راسیپ اوایل زمانی که مصرف میکنید اشتها اوره ولی به مرور زمان ...

من قرص سیپروهپتادین میخوردم

وقتی دیدم عوارضش رو گذاشتمش کنار

واقعا اذیت میکرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
واقعا تاثیرداره؟من کپسول فرشته خوردم خیلی تپل شدم ولی کم کم ب حالت اول برگشتم خیلی لاغرشدم

آره اکثرااینجانتیجع گرفتن فرشته ک‌منوداقون کرد کیسه صفراموبزورتوعمل درآوردن اژبس عفونت کرده بوپوسنک‌همش عوارضع قرصه بوده تازه لاغرترم شدم ورمه خوابید اشتهامم بدتر مزخرفه فرشته

رنگ ولایتhaircolorist
من قرص سیپروهپتادین میخوردم وقتی دیدم عوارضش رو گذاشتمش کنار واقعا اذیت میکرد

قرصش خیلی ضضرره همش آب میاره ورم برای کبدکلیع خطره ولی شربت درصد کمی‌سیپروداره چون برای بچه هاس بقیش‌ویتامینه.یسری دکتر بکن سیپروداددختربودم‌مامانن منوتاداروخانه میکشوندمثل معتاداشده بودم اژگزبس خواب اوربود

رنگ ولایتhaircolorist
مرسی عزیزم.اتفاقا من میخواسم قرص زینک بخرم شنیدم برا موست و مو خ خوبه اشتها آورم هست بازم مرسی ک کمک ...

قرص زینک صورت خیلی شفاف می‌کنه من می‌خوردم اشتهااورم هست ب یعضیابسازه چاق‌میکنه

رنگ ولایتhaircolorist
آره اکثرااینجانتیجع گرفتن فرشته ک‌منوداقون کرد کیسه صفراموبزورتوعمل درآوردن اژبس عفونت کرده بوپوسنک‌ ...

واقعا ممنون داشتم میرفتم سمت آمپول دیگ از لاغریه زیاد 

واقعا ممنون داشتم میرفتم سمت آمپول دیگ از لاغریه زیاد 

نباباهمینو امتحان کن منم لاغرم اولا بالاغریو دماغم مشکل داشتم حالاخداروشکرالان لاغریه چون دماغروک سه ساله عمل کردم بازم صورتم بیضی وپرترنشون میده خخخخ قبلاصورتمم افتضاح بود

رنگ ولایتhaircolorist
فردا حتما میخرم.روزی چن تا میخوردی  و کی

شربتو روزی سه قاشق مرباخوری قبل صبحانه ناهار شام...اولین روز ک‌خرید فقط شب بخوره ک‌ازفرداش های اورزیادنباشه روش نوشته چه مقدار من الان بزرگسالشو می‌دونم 

رنگ ولایتhaircolorist
نباباهمینو امتحان کن منم لاغرم اولا بالاغریو دماغم مشکل داشتم حالاخداروشکرالان لاغریه چون دماغروک سه ...

الان چند روزه استفاده میکنی

تغییری دیدی ت بدنت؟

الان چند روزه استفاده میکنی تغییری دیدی ت بدنت؟

سه‌روزه اشتهاام ک عالیه صورتمو یهترشده آخه یکما قبلش گفتم ک ی عرق شش گیاهان از گوگل سفارش دادم اونو خوردم صورتم الان خیلی بهتره دیگ اونوسه روزه ول کردم مطمعن باش اشتهات مثل الان من باز بشه چاقم‌میشی.بخای الان رژیم دکترکرمانیم یذرشو بگم‌طبق چیزی ک می‌خوردم رعایت کنی هفته ای یکی دو کیلو اضاف‌میشی صددرصدا طبق کالری ک داده بودمیخوردم اگرچیزی نداشتم طبق کالری یچی‌دیگ‌میخورم این ک‌میکم بخوری هفته ای یکی دو کیلو تضمینی چاق میشی

وعده های اصلی تو سرجاش بخور هرچی‌میخای بعد صبحانه یک عدد میوه و بعدش ی لیوان شربت با دوتابیسکوییت ساقه طلایی

بعدناهارو شام یک عدد بستنی یا ی شیرینی.عصرونه ی کاسه اش یافرنی

رنگ ولایتhaircolorist