2777
2789
عنوان

درد و دل

114 بازدید | 6 پست

با سلام

حدود 2 سال میشه از اداره خودمون به قسمت دیگه ای منتقل شدم

چن وقت پیش یکی از همکارام با یه احوال پرسی معمولی و صحبت های عمومی رو شروع کرد و بعد از اون بهم پیام داد ک حرفام به دلش نشسته و دوس داره ک باهاش مثل یه برادر درد و دل کنم و اگر مشکلی داشت راهنمائیش کنم

اون خانم متاهل هستش و ظاهرا با شوهرش حدود 8 سالی میشه ک درگیری دارن و من هم از خانمم خیلی وقته ک جدا شدم

ب نظرتون چکار کنم

من هم واقعا و واقعا فقط در حد گوش کردن به درد و دل هاش و احیانا مشورتهای لازم در جهت بهبود زندگیش و دوس داشتن شوهرش و ابراز علاقه و عشق بیشتر به شوهرش باهاش صحبت کردم

ممنون از وقتی ک گذاشتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانم فقط به فکر جدایی هستش و یه بچه داره و واقعا در جهت تداوم زندگیش بهش مشورت میدم و از همون اول بهش گفتم با صحبت با من به هیچ وجه از عشق و علاقش به شوهرش کم نشه و من هم فقط در حد یه مشاور صحبت میکنم

اون خانم فقط به فکر جدایی هستش و یه بچه داره و واقعا در جهت تداوم زندگیش بهش مشورت میدم و از همون او ...

احساسات که دست خود آدم نیست بهتره نباشه

اگه ایشون مشاوره لازم دارن بهتره ازیکی که واقعا کارشون این جور موارده کمک بگیرن

این صحبتا میتونه خطرناک باشه یه وقت ممکنه همسرشون بفهمه